Седмичен хороскоп за 14 - 20 август 2023

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ще напреднете видимо с повечето си замисли. Не всичко ще се получава гладко, но силите ви са достатъчни и ще намерите изход от сложните ситуации. Не е подходящо да сменяте работата или спецификата на дейността си. Ако имате такива намерения и сте си го поставили за цел, изчакайте, дори и да получите приемливи оферти. Проверете ги подробно преди да предприемете окончателната стъпка. Много е вероятно да получите отговор на въпрос, свързан с недвижимо имущество.

Телец

Приятната част от периода ще е свързана с нови неформални контакти. Ще се запознаете с хора, с които ви свързват доста общи теми, общуването с тях ще е леко, непреднамерено и в повечето случаи продължително. Що се отнася до не особено приемливите моменти, те ще са свързани с отношенията на работното място и отношенията с роднините. Проявете сдържаност, за да не навредите на позициите си, а от там и на доходите. Споровете за имоти с роднините няма да стигнат до окончателно споразумение. Считайте, че сте постигнали максимален ефект, ако поне се провеждат в рамките на добрия тон. Обнадеждаващите резултати ще са свързани с дома и битовото ви устройство под формата на довършен ремонт или друг вид подобрение.

Близнаци

Динамичен период, наситен с противоречиви преживявания. Посвещавайте се по-често на творчески занимания и общувайте с по-млади от вас колеги или роднини. Ще ви помогнат да си обясните и преодолеете по-лесно проблемите от всякакво естество, както и причините за появата им. За да овладеете по-сложните ситуации ще са ви нужни дисциплина, отговорност и възприемчивост към новото. При решаване на заплетени юридически казуси се обърнете за съдействие към приятелите. Подкрепата им, дори да не е професионална, ще се окаже изключително полезна.

Рак

Всяка нова инициатива, започната в този период, ще ви донесе приходи през следващия месец. Не споделяйте идеите си, вероятността някой да си ги присвои никак не е за пренебрегване. Отнасяйте се дружелюбно към околните. Нямате полза от влошаване на отношенията, тъй като от тях в момента зависят както позициите, така и финансовото ви състояние. Преглеждайте внимателно всяка информация, свързана с професионалните ви задължения, която получавате. Интересувайте се от иновациите във вашата сфера на дейност и търсете начин да се доберете до тях, да ги разучите и в подходящ момент да ги приложите.

Лъв

Новолунието във вашия знак вероятно ще е свързано с две новости – ново занимателно увлечение и ново професионално задължение. Второто ще е свързано с тичане по инстанции и институции, което ще е доста изтощително, но пък фактът, че сте преминали през всички формални бариери ще ви изпълни с удовлетворение. Предстоят няколко пътувания, при които ще можете да съчетаете личните със служебните ангажименти и да създадете устойчив баланс между работата и семейството. Връзката с природата ще е най-ефективният начин за поддържане на стабилен физически и психически статус.

Дева

Добрите новини ще са свързани основно с финансовото ви състояние. Ще получат първите дивиденти онези представители на вашия знак, които преди време са инвестирали в недвижими имоти. Контактите ще са интензивни. Новите познати ще внесат свежа струя в ежедневието ви, но не е желателно да възстановявате стари връзки, които са били прекратени с конфликт. Разочарованието ще се повтори и ще е болезнено. Ще се подобрят отношенията ви с роднините и то по тяхна инициатива, не я омаловажавайте.

Везни

Ще придобият актуалност проблеми, с които се е наложило да се занимавате преди време, но не са били окончателно отстранени. Някои ще са свързани с роднините, други с хора от най-близкото ви обкръжение, а трети с хора, към които имате лична привързаност. За каквото и да става дума е желателно да запазите присъствие на духа, да мислите реалистично и да не прекалявате с очакванията. Не всеки, с когото сте в противоречие ще е съгласен да ви отстъпи, особено ако поводът за разногласията трябва да се реши по съдебен ред. Изпълнявайте задълженията си старателно, възможно е да станете обект на проверка.

Скорпион

Професионалните задачи ще са толкова много, че на моменти ще се чувствате като „многоръкия Шива“. Не залагайте на индивидуалната работа, дори и да сте свикнали да се справяте с всичко самостоятелно. За предпочитане е да участвате активно в екипните дейности. Текущите задължения често ще приличат на лабиринт, от който няма измъкване, но усещането е заблуждаващо. Ще успеете да избегнете сложните моменти именно, ако с включите в колектива съзнателно и равностойно. Обменяйки опит с по-квалифицираните ще предотвратите повтарянето на стари грешки.

Стрелец

Новите ви предложения ще получат одобрение, но не се надявайте на активно съдействие от страна на новите партньори. Те по-скоро ще покажат до колко са надеждни и коректни след като заложите основите на проектите си за близкото бъдеще. Неотложни служебни пътувания ще ви помогнат да разчупите границите на динамичния си стереотип и да си осигурите незабравими впечатления. Не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления, които ще са заслужена отплата за предишни дейности, в които сте вложили не малко старание.

Козирог

По отношение на професионалните ангажименти периодът ще е напрегнат. Ще ви е нужна максимална концентрация, оптимална организация и мобилизиране на силите. Участвайте целенасочено при уговаряне на новите сделки, уточнявайте подробно условията и подписвайте постигнатите споразумения незабавно. Не е изключено да получите предложение за нова работа или пък за включване в нов дългосрочен проект. Проверявайте редовно съобщенията от деловите си партньори, за да не пропуснете информация, която чакате от доста време.

Водолей

Ще се наложи да се справите с доста затруднения, но пък финансовите ви приходи ще са редовни и повече от достатъчни. Ще можете да си позволите развлечения, за които отдавна мечтаете или пък скъпа покупка, която все е оставала на заден план заради други, по-спешни разходи. Обстановката ще е динамична, но интересна, наситена с разнообразни контакти и предпочитани от вас увеселителни занимания. Личните отношения ще са изпълнени с ярки емоции и ще се развиват стремително, на моменти драматично. Чувството за хумор ще ви помогне да се справите с критичните моменти, каквито и да са.

Риби

Ще получите първите реални и осезаеми последици от инвестиция, която сте направили преди време в самите себе си. Ще установите, че е имало смисъл да вложите средства за придобиване на нови знания и повишаване на квалификацията си. Участието ви в проект, в който сте се включили почти случайно, без никакви конкретни уговорки и сте предполагали, че ще е безвъзмездно, всъщност не само ще донесе финансов еквивалент, а и ще се окаже първата стъпка към разширяване на влиянието и стабилизиране на позициите ви. Що се отнася до обичайните текущи задължения, усилията ви ще дадат отлични резултати. Ще си осигурите привърженици и надеждни сътрудници. Някои дейности като ремонти, опаковане на багаж, подготовка на пътуване или посрещане на гости от далече ще отнемат повече време и сили, отколкото сте предполагали, но пък ефектът от тях ще е повече от приятен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари