Седмичен хороскоп за 13 - 19 ноември 2017

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Вие се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е спокойно.

С добрия си вкус може да посветите доста време за покупка на някои елегантни дрехи. Изпитвате удоволствие от всичко, което вършите. Големия поток от информация, която не винаги е съвсем ясна, налага необходимостта да я преосмислите. Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията. Повечето от проблемите се решават от естествения ход на нещата. Дръжте се в ръце, защото нещата изискват лавиране между трудни характери. Може да се случи така, че вашите увлечения да ви станат професия. Стари обещания напомнят за себе си, това ви кара да се почувствате задължени и колкото и да не ви се иска да изпълните обещаното.

Овен

Вие се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е спокойно. Бъдете щедри не отказвайте на молби за помощ. Вашите изяви ви карат да се чувствате горди от себе си. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Мъжете от зодията имат възможност да решат успешно битов проблем, възникнал неочаквано. За мъжете от зодията седмицата е благоприятна за решаване на насъбралите се проблеми. Седмицата носи успех на онези от вас, които са делови и амбициозни. Седмицата ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Телец

Опитвайте се да се занимавате само с най-необходимите неща. Общуването ви с любимите хора ви носи радост. Не трябва да си поставяте глобални задачи. Възстановете отношенията си с някои хора. Стремежът ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да ви попречат в доста неща. Дръжте се в ръце, защото нещата изискват лавиране между трудни характери. Може да си позволите покупката на по-скъпи вещи, ако те подобряват вашето самочувствие или създават по-голям уют в дома ви. Мислете положително и избягвайте да показвате егоизма си.

Близнаци

Благоприятно е общуването в колектив и приятния разговор с единомишленици. Вие се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е спокойно. Възможно е да получите приятно съобщение, което да доведе до интересно пътуване. Възстановете отношенията си с някои хора. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета ви. В петък, събота и неделя- новини, разяснителни разговори. Основен акцент в живота ви става материалното ви състояние или чувство за сигурност в един по-общ смисъл. В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна-хубави известия, успешни, ползотворни разговори, преговори и т.н.В петък, събота и неделя-разбирате на какво можете да разчитате и то в по-дългосрочна перспектива. За някой-подаръци от Съдбата, а за други- недоразумения и/или спорове на теми приходи-разходи.

Рак

Ако точно сега сте си наумили да направите някаква скъпа покупка, помислете добре преди да я купите. Общуването ви с любимите хора ви носи радост. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново. Бъдете щедри не отказвайте на молби за помощ. Помнете златното правило, че несъгласието със себе си е в основата на грубите грешки и пропуски в живота! Възможно е да получите интересни новини от далечни роднини или стари приятели. Седмицата носи разнообразие и равновесие на силите, не пропускайте случая да направите няколко добри контакта. Звездите ви предупреждават да не се занимавате с тежък физически труд и да не участвате в колективни проекти. Постарайте се да концентрирате положителното си мислене, отърсете се от гордостта и егоизма си.

Лъв

Поради ведрото ви емоционално състояние, атмосферата около вас е приятна и много хора искат да бъдат във вашето обкръжение, трудно ви е да се съобразявате с всички. В името на интересите си, може да се наложи да направите компромис със съвестта си. Може да се наложи да се приспособявате към различни нови обстоятелства, проявете максимално хладнокръвие. Периодът е наситен с изненади и неочаквани остри завои по житейския ви път. Мъжете от зодията имат възможност да решат успешно битов проблем, възникнал неочаквано. Жизненият ви потенциал нараства, което ви позволява да реализирате плановете си. Може да си позволите покупката на по-скъпи вещи, ако те подобряват вашето самочувствие или създават по-голям уют в дома ви. Причините може да се коренят в нараснала конкуренция, амбиции или нови условия, които ви поставят водещи за вас личности.

Дева

Мъжете от зодията са претрупани със служебни или домашни задължения ремонти, благоустрояване и пр. Не е зле да помислите за укрепването на своята психика и физика, направете си разходка или посетете някои басейн. Вътрешният ви потенциал намира благоприятно проявление. Излишната ви увереност може само да ви навреди, упоритостта ви може да доведе до различни изненади. Упоритостта ви може да доведе до различни изненади. Вашият богат вътрешен свят може да изисква не традиционна обстановка и обкръжение, но звездите ви предупреждават, че чуждото влияние може да окаже негативно въздействие върху съдбата ви. Благоприятно е общуването в колектива, заниманията в група или активно обсъждане с единомишленици. Нерешителността ви пречи да използвате шанса си в различни ситуации.

Везни

Ако точно сега сте си наумили да направите някаква скъпа покупка, помислете добре преди да я купите. Грешната представа за хората или невярна оценка на ситуацията може да ви доведе до финансови загуби. Лъжите и измените могат да разрушат не само семейните отношения, но и професионалните контакти. Подтиснете желанието си да се държите необичайно и да проявявате инат, преди всичко ви е необходим творчески подход към нещата. Вашите изяви ви карат да се чувствате горди от себе си. Възможно е да получите изгодно предложение, но не бива да се залавяте веднага с него, защото резултатът може да се окаже не толкова голям. Трябва постоянно да внимавате и да не допускате разточителство. Има вероятност да ви излъжат. Може да се случи така, че вашите увлечения да ви станат професия.

Скорпион

Изпитвате удоволствие от всичко, което вършите. Лъжите и измените могат да разрушат не само семейните отношения, но и професионалните контакти. Звездите ви предупреждават да сте по-предпазливи във всяко едно отношение, ако се готвите да пътувате или да карате сами, бъдете много внимателни. Обърнете повече внимание на духовната страна на живота. Благоприятно е общуването в колектива, заниманията в група или активно обсъждане с единомишленици. Интересни контакти и срещи изпълват времето ви, това важи особено за жените от знака, които през тези дни са обект на засилено внимание от страна на мъжете. Звездите ви покровителстват при постигането на целите ви. Общителността ви помага за това. В понеделник и вторник- притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Стрелец

Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Имате възможност да разкриете изцяло личния си потенциал. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Склонността ви към тайни и скрити неща може да ви доведе до неловки ситуации и някои недоразумения. Интересни контакти и срещи изпълват времето ви, това важи особено за жените от знака, които през тези дни са обект на засилено внимание от страна на мъжете. Звездите ви покровителстват при постигането на целите ви. Общителността ви помага за това. Може да си поставите и по-важни задачи, Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период. В интимната сфера ви очаква приятна изненада, Може да решите успешно любовен проблем.

Козирог

Поради ведрото ви емоционално състояние, атмосферата около вас е приятна и много хора искат да бъдат във вашето обкръжение, трудно ви е да се съобразявате с всички. Прибързани обещания от странични хора може да ви разочароват и подведат. На вас ви е необходимо доста време, за да прецените добре силите си и да бъдете наясно със себе си. Излишната ви увереност може само да ви навреди. Вие може да вземете в свои ръце разпределението на семейните доходи и с удоволствие да се грижите за укрепване и преумножаване на семейното имущество. Подвеждането по собствените слабости може да затормози духовния ви прогрес и може да бъде причина за много неприятности. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, очакват ви делови и лични успехи. Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните.

Водолей

Постарайте се да се концентрирате върху положителни мисли, не обръщайте прекалено внимание на случайно казаните думи. В личния ви живот може да се натъкнете на избор, който да изисква важно решение със съдбоносни последици. Излишната ви увереност може само да ви навреди. Работейки съобразително и точно вие се справяте и с най-трудните задачи. Може да се наложи да проявите милосърдие и подкрепа. Възможно е вашата помощ да бъде нужна на приятели или колеги. Пазете се от изкушения и съблазни при скъпи покупки. Ако успеете да привършите с деловите си задължения, към края можете спокойно да се отдадете на по-приятни занимания. Част от близкото обкръжение ще ви действа стимулиращо да се развивате, но друга- ще се проявява по-скоро като дразнител, принуждаващ ви да се мобилизирате, да бъдете по-активни, за вземате решения, имащи дългосрочен ефект върху бъдещото ви развитие.

Риби

Поради ведрото ви емоционално състояние, атмосферата около вас е приятна и много хора искат да бъдат във вашето обкръжение, трудно ви е да се съобразявате с всички. Звездите ви съветват, че е по-благоприятно за вас е да не се занимавате с колективна работа, успех ви носи само индивидуалното занимание. Възможно е седмицата да се окаже сложна за мнозина от вас. Склонността ви към тайни и скрити неща може да ви доведе до неловки ситуации и някои недоразумения. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. В отношенията си с околните разчитайте на интуицията си и се съобразявайте и с чуждите интереси. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета ви. В петък, събота и неделя- новини, разяснителни разговори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари