Дневен хороскоп за 13 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не Ви спира – ще получите нужната подкрепа.

Не губете възможност да промените живота си към по-добро. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Не е лошо да искате да бъдете независими, но не прекалявайте и обмисляйте малко повече действията си, защото има риск в бунта си напълно да разрушите нещо и после да съжалявате. Внимавайте с разходите си, защото съществува вероятност от излишни разходи.

ОВЕН

И най-добре планираните преговори ще се разводнят и няма да дадат нужните за всички решения. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . Открийте радостта в простите неща. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоции - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Около средата на месеца се пазете от загуба на документи и от нечисти сделки.

ТЕЛЕЦ

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Тази вечер и в любовта късметът ще Ви следва. Днес ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Изпитвате удоволствие от всичко, което вършите.

БЛИЗНАЦИ

Главното сега е да отличавате фактите от измислиците. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Ще Ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго. Около средата на месеца се очертават приятелски срещи с хора, които са положително настроени към вас. Склонността ви към тайни и скрити неща може да ви доведе до неловки ситуации и някои недоразумения.

РАК

Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. В началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Нарушите ли хармонията, безусловно ще последва провал. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си.

ЛЪВ

Следобед се очертават разправии с колегите Ви. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Някои от родените в зодията ще предприемат важно пътуване с лична цел. Месецът е много подходящ и за пътуване (включително в чужбина), за образование и за придобиване на нов опит, така че търсете нестандартните и вълнуващи преживявания и избягвайте рутината. Не мислете, че всичко е приключило – темите и проблемите, които ви занимаваха, вероятно ще имат продължение по-късно през годината, но сега, през ноември, може да си отдъхнете за малко.

ДЕВА

Не се изкушавайте да инвестирате, само защото Ви е трудно да откажете на ваши приятели. Възникват противоречия, които в много случаи достигат до спорове и остри кавги, но въпреки словесните борби е видно, че ще намерите условия за разбирателство. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете. Месецът ще започне с изненади – може да разберете нещо, което досега е било скривано от вас, да излязат наяве потиснати емоции или да достигнете до интересни разкрития и прозрения. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си.

ВЕЗНИ

Подгответе се за упорит труд, ако искате от дългосрочните Ви планове да излезе нещо. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Сполуката на преобладаващата част от Везните през този ден ще се дължи на умели действия, подкрепени с не малка доза късмет. Възможни са ситуации, които изискват вашата компетентност и трезв поглед върху нещата.

СКОРПИОН

Понеделник ще е доста ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Скорпиони. Денят е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания.

СТРЕЛЕЦ

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Добре е да обърнете внимание и върху физическата си форма, видимо се нуждаете от грижи. Не се стряскайте, ако някой неочаквано ви предложи да извърви пътя заедно с вас. Това може да се окаже началото на едно ново и доста дългосрочно партньорство. Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи ви на работата и забавя постигането на поставените цели.

КОЗИРОГ

През този ден Козирози ще реализират намисленото и ще постигнат целите си, но в условията на много труд до последния момент. Старайте се да не влизате в конфликти, да не се включвате в колегиалните разправии и разговори, които може да Ви провокират и поставят в неприятна ситуация. Ще доказвате качества и добра подготвеност. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Не е изключено възникването на любовен роман или възобновяването на стара връзка.

ВОДОЛЕЙ

Днес може да поставите крайъгълния камък на Вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Ако се изкушите да продължите бясно напред, може да се преуморите и в крайна сметка да се окажете жертва на собствените си амбиции. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Самоувереността в правилния избор и удовлетворението от самите себе си може да повиши вашата делова активност и работоспособността ви. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, очакват ви делови и лични успехи.

РИБИ

Този ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща. Ще доказвате качества и добра подготвеност. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ща ви накарат да кроите планове за бъдещето. На този етап разбирате- колко е важно да си сътрудничите с околните, за да постигате успехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари