Scorpions "взривиха" Арена Армеец

0
Рок динозаврите от Scorpions зарадваха българската публика с първокласно шоу
Рок динозаврите от Scorpions зарадваха българската публика с първокласно шоу Видео: Rock EnRolla

Рок динозаврите от Scorpions зарадваха българската публика с първокласно шоу, предаде БГНЕС.

По интересен начин на концерта снощи в столичната „Арена Армеец” се редуваха минало и настояще и основните виновници за това бяха Клаус Майне, Рудолф Шенкер и Матиас Ябс.

От самото начало концертът започна много енергично и предлагаше страхотно визуално шоу, както и първокачествен рок, като едновременно с групата предлагаше и едно съвременно звучене. Всичко това създаде прекрасна атмосфера, с която публиката беше заразена още от самото начало и продължи до края на концерта.

Scorpions предложи мощно озвучаване, което подхождаше на тежкото звучене на групата. Интересен факт е това, че за разлика от повечето си колеги Клаус Майне не се е променил драматично с годините и старите почитатели на Scorpions бяха доволни да видят същата физиономия като тази през седемдесетте и осемдесетте години на XX век, когато групата беше в разцвета на славата си.

Един от моментите, който развълнува най-много публиката беше, когато зазвучаха любимите блусове, на които цяло поколение за първи път сваляше мацки. Звучаха Always Somewhere, Still Loving You, Wind of Change, както и Love at First Sting, You and I, а също и Rock You Like a Hurricane, Big City Nights и други.

Когато зазвучаха блусовете, цялата зала беше като изпъстрена със светулки, заради блещукащите светлинки, но не от запалки, а от светещи телефони. Всички пяха заедно с групата, а трябва да се отбележи, че „Арена Армеец” беше пълна, независимо че групата не за първи път е в страната ни.

Именно любовта на публиката вдъхновява музикантите от Scorpions да поемат на това специално турне по повод 50-годишния си юбилей, което премина и през България, благодарение на организаторите от СМЕ.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари