"Съжалявам г-н Борисов, но вече не ви вярвам!"

7
Загубихте доверието ми, защото ако ще умирам нека да бъде като човек, а не маскирана, гладна и смачкана маймуна!
Загубихте доверието ми, защото ако ще умирам нека да бъде като човек, а не маскирана, гладна и смачкана маймуна! Снимка: БГНЕС

Dunavmost публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Днес ще ви представим писмото на една българка до премиера на България Бойко Борисов:

"Писмо до Господин Бойко Борисов

Господин Борисов, защо продължавате да лъжете нагло и подло както казват всички?

От какво ни пазите "живи" от хипотетична зараза, обричайки ни на сигурна глад ли? Не искаме да ни пазите, оставете ни да работим, да живеем както искаме, природата ще си свърши работата, защото от вирус може и да не се заразим или да го преодолеем при достатъчно антитела, но без храна във всички случаи ще умрем !

Защо заради шепа старци и болни, сложихте милиони под карантина и то за цели два месеца? Защо внасяте маски и дезинфектанти, когато в България останаха стотици хиляди без работа и тези хора и фирми могат да произвеждат тези материали, но комисионната, която ще вземете вероятно е по-апетитна от здравето и живота ни!

Защо се спира вноса на дезинфектанти, когато те не са от "вашите фирми"? Кое е по-ценно, парите от СЗО и Европейския фонд или живота и здравето на народа?

Не ви пука за нас, важни са ви комисионните! И как броите заразените и загиналите, да не сме пилци, ами нормално е когато се тестват повече, повече ще са заразени, това не ги прави обречени, вируса е грип и както всеки грип ще се преодолее. Да болните и старите са застрашени, но да измъчвате милиони млади и здрави си е чист геноцид!

Защо от Малария, Ебола, Испанска треска и пр. никой не постави хората под карантина, а тогава са умирали милиони? Сигурно защото не е имало милиарди за усвояване ? Спрете избирателно да излъчвате новини с умрели, разплакани и бедстващи! Омръзна ми да гледам все сълзливи истории и да обяснявате, че все що умрял е било от Корона вируса !Хората не искат да стоят затворени и това го доказа вчерашния бум на пътуващи за празниците, хората не са тъпаци, те съзнават опасността от зараза, но осъзнават и безумието да обречеш милиони на глад, да съсипеш цялата държава икономически.

Съжалявам, но вече не ви вярвам, дори и да има капка истина във всичко, което гледам и слушам, вече не ви вярвам, загубихте доверието ми, защото ако ще умирам нека да бъде като човек, а не маскирана, гладна и смачкана маймуна!!!"

Ваня Симеонова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари