Бойко Борисов поиска отмяна на зеления сертификат

0
Незабавно отменете заповедта с тези мерки, призова лидерът на ГЕРБ
Незабавно отменете заповедта с тези мерки, призова лидерът на ГЕРБ Снимка: Стопкадър Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Стара Загора

Лидерът на ГЕРБ поиска отмяна на зеления сертификат. Той направи коментар от Стара Загора по време на среща с актива на партията, с работодатели и представители на бизнеса в града.

След като зеленият сертификат не важи за НС, не важи за министерствата и институциите. Издевателстват срещу ресторантьори, тормозят населението, което иска да се весели. Незабавно отменете заповедта с тези мерки. Вие пуснахте пандемията безконтролно, хората измряха и се изпоразболяха. Дайте да отървем българския народ от тази измишльотина наречена „зелен сертификат", обясни Борисов, предава Нова телевизия.

По думите му положението е такова, че вече трудно може да се възстановим. „Сега като отидат още 7 млрд. лв. нов дълг, после, който и да дойде ще трябва да затегне колана. Длъжни сме като опозиция да предупредим и за глупостите и лъжите, че ние сме били виновни. 12 години при нас токът беше по-евтин от цяла Европа", припомни Борисов.

Готвят се пак да излъжат хората. Вижте какво казва самият Радев - че за мащабите на корупцията в България можем да съдим по срива на чуждестранните инвестиции. Абсолютно съм съгласен. Само преди няколко дни излиза БНБ със свой доклад - че преките чужди инвестиции в страната са намалели с над 1 млрд. евро, или са с 47 % по-малко от същия период през предишната година. Или както казва Радев - при 50 % намалели инвестиции, значи корупцията се е увеличила с 50%”, заключи лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Памет
    А като затваряше цели градове и никой не можеше да напусне полиция вардеше на всеки изход Абе г-н Борисов .Верно ас също съм да няма защото в хранителния магазин има струпване на повече хора от където и да Погледеж ама ти да беше сега разлика няма да има даже и по зле
  • 4
    1
    Ъ?
    Кой беше Бойко Борисов?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари