Създадоха крем 5 в 1

0
Израелската козметична марка SeboCalm пусна на пазара уникален крем
Израелската козметична марка SeboCalm пусна на пазара уникален крем Снимка: БГНЕС

Израелските фармацевти Амнон Бахар и Герман Вайс, създатели и собственици на най-популярната в страната козметична марка SeboCalm, създадоха нов крем „5 в 1“ - ВВ-крем SeboCalm, информира БГНЕС.

Той има пет функции – висока защита от слънцето, срещу стареенето на кожата, лифтинг, подхранване и влажност на кожата, а също плътен естествен тон.

Трите цвята на ВВ-крема позволява да се избере онзи тон, който е най-подходящ за вашето лице. Тали Лерман, която отдавна използва ВВ-крема SeboCalm, потвърждава: "Този крем е многофункционален, той икономисва време и пари.

Отлично прониква в кожата, не блести, не прониква в бръчките и не ги подчертава – за разлика от стандартния тонален крем. Кремът се грижи за кожата, позволява й да диша, маскира недостатъците, изравнява цвета и прави лицето да сияе“.

ВВ-крем SeboCalm е предназначен за суха, комбинирана и нормална кожа, а също за възрастна, която е пострадала от пигментацията. За мазна, комбинирана и нормална кожа компанията "Себокалм" пусна нов СС-крем.

При създаването на крема не са използвани такива вредни препарати като кортизон и парабени.

Те са заменени с природни консерванти, създадени от растителни екстракти.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари