Съвременните технологии подхранват твоята раздразненост

0
Хората се вбесяват, защото примерно не могат да си спомнят паролите ...
Хората се вбесяват, защото примерно не могат да си спомнят паролите ...

Хората се вбесяват, защото примерно не могат да си спомнят паролите, показва допитване, цитирано от "Дейли мейл".

Една трета от участниците в допитването, проведено от компанията Centrify, признах че неуспешните опити да си спомнят регистрационните данни ги озлобявали. Мнозина споделиха, че заради такива проблеми са плакали, викали, карали се и дори си блъскали главата в масата.

Една четвърто от анкетираните си забравяла паролите поне веднъж на ден. При 5 процента паролите постоянно изчезвали от главите. Само една пета никога не си забравяла паролите.

Предполага се, средностатистическият човек трябва да помни най-малко 19 пароли за влизане в компютъра, електронната поща, интернет банкирането, социалните врежи, интернет магазините и сървърите на работното място.

Допитване от миналата година показа, че четвърт от жителите на Великобритании имат над 21 онлайн профили с регистрационни данни. Две пети откривали минимум един акаунт седмично.

14 процента са смятали, че след 5 години ще трябва да помнят над 100 пароли. Проблемите с паролите дразнел хората повече от загубата на ключовете или от падналия акумулатор на автомобила. 

Източник: Вестник Утро
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари