Съвместимостта между лъв и стрелец

1
И двата знака са изключително динамични и се наслаждават на живота максимално
И двата знака са изключително динамични и се наслаждават на живота максимално

Резултатът от тази любов е — фойерверки! И двата знака са изключително динамични и се наслаждават на живота максимално. Приятно е да бъдеш в обкръжението на тази двойка, тъй като при тях винаги има забавление. Всеки от тях окуражава другия в постигането на целите му, защото изпитват истинско уважение и обожание един към друг.

Лъв и Стрелец са топли, харизматични и чаровни, и на хората им допада да се наслаждават на енергиите, които излъчват. И двата знака могат да бъдат страшно нетърпеливи. Има вероятност Лъв често да се дразни на флиртовете на Стрелеца, но тези двамата никога няма да скучаят. Стрелец гледа на живота като на учебник, от който трябва постоянно да се учи.

И двамата са изключително социални, но за Лъва е от съществено значение той да е този, който контролира разговора. Лъвът е лидерът, а Стрелец кротко следи мишената, преди да нанесе удара. И двата знака са уважавани от околните, което се пренася и във връзката им. Лъвът се ръководи от Слънцето, а Стрелец от Юпитер.

И двамата имат мъжествена енергия и са добра комбинация — разбират се, защото имат много прилики. Тази връзка се очертава да бъде изключително нагорещена и страстна. Понякога Стрелец може да се почувства изморен от експанзивното его на партньора си, но няма да прави проблеми от това. 

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари