САЩ изгубиха изтребител F-35

2
Властите зоват цивилни да се включат в издирването
Властите зоват цивилни да се включат в издирването Снимка: Facebook

Властите зоват цивилни да се включат в издирването

В неделя изчезна американски изтребител, снабден с технологията "стелт", съобщи АФП. Това доведе до необичаен призив към обществеността да помогне за откриването на изчезналия самолет за няколко милиона долара.

Властите определиха случая като "нещастен". Пилотът, управляващ F-35 в щат Южна Каролина в неделя следобед, е катапултирал от самолета и оцеля.

Военните се сблъскаха със скъпоструващ проблем: не можаха да открият самолета, което принуди военната база "Чарлстън" да поиска помощ от местните жители.

"Ако разполагате с някаква информация, която може да помогне на нашите екипи да открият падналият F-35, моля, обадете се в Центъра за отбранителни операции на базата", гласеше пост от базата в социалната мрежа X, цитиран от БГНЕС.

Властите на базата съобщиха, че в координация с федералния авиационен регулатор търсят около две езера северно от град Чарлстън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    ...
    След седмица-две, като си начеше елероните, сам ще се прибере. В България обикновено така става, като изчезне някое моме.
  • 6
    2
    бушмен
    Нали следят всяко движение на всеки руски войник в Украйна? Нали имат радари и спътници? Как така не знаят къде е паднал самолетът им? Ами ако беше руска ракета?
  • 7
    1
    калибр
    нали е невидим как ще го намерят. Да се обадят на руснаците ,веднага ще го намерат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари