Сашо Кадиев се сбогува с bTV

1
Актьорът се отдава на театралната си дейност
Актьорът се отдава на театралната си дейност Снимка: bTV

Актьорът се отдава на театралната си дейност

Тази година се оказа доста специална в живота на Сашо Кадиев, след като обяви, че напуска предаването "Преди обед"по BTV и се отдава на голяма си страст театъра. Актьорът вчера отбеляза и юбилей, но отказа да прави шумни купони и предпочете да прекара празника си скромно в компанията на годеницата си Ивелина Чоева, пише Актуално.

Актьорът стриктно спази поверието, че 40-годишнината не се празнува.

Сред честитките към Кадиев първа беше тази от майка му Катето Евро, която качи стари сантиментални снимки от детството на Сашо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    гнусен червей
    да се маха от телевизията и медиите изобщо, чрез непотизъм е там изобщо, не защото има дарби, качества и заложби, толкова е гнусен и арогантен, не гледам телевизия от над 10 години и в секундите в които го засичам докато някой друг гледа телевизия ми призлява от тоя глист.. гласа му е гаден, физиономията му, тона му, начина по който се държи с другите и как всеки атом в гнусното му тяло излъчва арогантността от това за колко важен се мисли, аз не знам дали за мияч на тоалетни може да стане ако заетостта му зависеше от това колко добре си върши работата
  • 8
    1
    Bvcdfhuy
    Да се маха тази амеба!!!Грозен,вулгарен,некадърен тип!!Няма място в ефира!Интересно в кой театър ще го вземат?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари