Съседка на убитата Ивета: Чуваха се писъците на детето, беше ужасно!

0

Съседка от къщата на ужасите в Айтос, където снощи 27-годишният Теньо преби до смърт приятелката си Ивета, разказа ужасяващи подробности за зверството, предава Флагман.

Станка Стоилова, която живее на втория етаж - над апартамента на двойката, каза, че скандалите в дома на младото семейство били нещо обичайно.

"Теньо живее тук с жена си и детето си от две години и половина, когато почина баща му. Той е син на разведени родители. Преди живееше при майка си в София, но се преместиха тук, за да имат самостоятелен дом.

Вчера около 17:00 ч. заедно с Ивета излязоха да разходят малкия. Върнаха се и веднага след това се чу жесток скандал. През цялото време се чуваха писъците на детето, беше ужасно! Малко по-късно всичко утихна. Дойде бабата на Теньо - Димитринка, която живее в село Лясковец. Явно внукът й се обадил да съобщи какво се е случило. Тя заварила потресаваща гледка - Ивета лежала в безпомощно състояние на пода.

Качи се тук при мен на втория етаж, обадихме се на тел. 112 и след малко на място пристигна полиция и линейка, която откара пострадалата жена в УМБАЛ-Бургас", разказа Стоянка Стоилова.

Тя често чувала как двамата се карат. Преди една година дори положението е ескалирало и лично тя се обадила на тел. 112 за домашно насилие. След пристигането на полицаите обаче Ивета категорично отричала да е бита от мъжа си.

Други съседи описват Теньо като добър човек, но често злоупотребявал с алкохола и тогава ставал агресивен. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари