Катя Никифорова има и друго дете

3
Майката от Перник вярвала в богинята Ищар, която наказва децата със смърт
Майката от Перник вярвала в богинята Ищар, която наказва децата със смърт Видео: btv

"Приятел на бащата на детето ме помоли да популяризирам клипа. Беше изумен как бащата може да се върне при тази жена, която бие детето." 

Това заяви в сутрешния блок на bTV Вероника Латева, разпространила видеото, на което 32-годишна жена удря 3-годишното си момиченце с думите: "Понеже баща ти не те обича, не обича и мен".

Според нея насилието над детето е било системно, а в последните седмици дори се е засилило.

''Майката разказа как вярва в Бог и богинята Ищар, която наказва децата със смърт. Едва ли не изповядва жертвоприношенията", разказа Латева. 

"Жената има две деца, много добре се грижеше допреди една година. След това започна с нейната религия. Разделиха се с бащата, който се грижеше много добре за детето", допълни момичето, разпространило насилието над момиченцето. 

"Само за ден получихме 30 сигнала за насилието над 3-годишното дете. Благодаря за разпространението на клипа, но начина е през институциите - те работят добре", каза Георги Иванов, експерт от Държавна агенция "Закрила на детето". Той посочи, че детето се намира в професионално приемно семейство.

"Изключително неприемливо е поведението на майката. Жестът с целуване на ръка на майката в клипа показва, това че детето е било жертва на системен тормоз", допълни експертът. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари