Съсед на съпругата на Пейо Пеев: Момчето й ходеше босо навън през зимата

0
По думите на съседа срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права
По думите на съседа срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права Видео: NOVA

По думите на съседа срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права

Бивш съсед на съпругата и тъщата на убития Пейо Пеев разказа, че по-голямото им дете е оставяно само в дома им в Бургас още от 3-годишна възраст. Момчето е виждано да ходи голо и босо навън, предава NOVA. По думите на Владимир Павлов срещу Габриела Славова има заведено дело за отнемане на родителските права.

Припомняме, че тя бе пусната под домашен арест с аргумента, че трябва да се грижи за децата си, но в момента те не се намират при нея, а при майката на убития им баща.

Преди около 3 години и половина, разказва още Владимир Павлов, съседи на жените предотвратили инцидент, при който 6-годишния в момента син на Габриела щял да бъде прегазен от кола. Детето, което тогава било на около 3-годишна възраст, било оставено без надзор. Тогава Владимир се обадил на 112 и помолил за помощ, за да издири някой от родителите на малчугана. Органите на реда издирили майката и влезли в дома ѝ. Там открили включени бойлер, котлон и други уреди, които биха представлявали заплаха за оставеното само дете.

Заради този случай била сезирана Агенцията за закрила на детето, а Владимир бил привлечен като свидетел. Казва, че в този период многократно е виждал на камери за наблюдение, че детето излиза голо и босо през есента и зимата.

Бабата на детето – обвинената в убийството на Пейо Пеев Красимира Трифонова, започнала да пуска сигнали и жалби срещу съседа си. Тя ги пишела от служебния си имейл адрес към МВнР. Според Владимир целта е „да респектира” институциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    как е възможно
    агенцията за закрила на децата, социалните работници да нямат достъп до информация , постъпила на тел. 112 за дете в риск??? Как е възможно МВР да не сезира тези институции за дете в риск, как е възможно прокуратурата да бяга от задължение и да не разследва противобщественото поведение на майката
  • 4
    1
    мив
    майка-мечта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари