Сърбия: Няма нищо опасно в товара на самолета, паднал в Гърция

1
Товарът е бил тренировъчни снаряди
Товарът е бил тренировъчни снаряди Снимка: Ройтерс

Самолетът Ан-12, който падна в Гърция, е превозвал 11,5 тона боеприпаси за Бангладеш, заяви вътрешният министър на Сърбия Небойша Стефанович, цитиран от 24 часа.

Той е излетял в 21:40 часа българско време от летище "Константин Велики" в Ниш и е трябвало да пристигне в Дака.

Товарът е бил тренировъчни снаряди и няма нищо опасно в него, твърди Стефанович. Той е експорт на сръбска частна компания с всички разрешителни. Просто се ползва украински самолет.

Съмнителен бял прах на мястото на канастрофата предизвика привикването на частите за биологична и ядрена защита на Гърция при катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари