Сърбин се самоуби след като удари български камион в Белград

0
Шофьорът на колата се е самопрострелял
Шофьорът на колата се е самопрострелял Снимка: Скрийншот

В сръбската столица Белград тази сутрин стана тежък инцидент с български камион, управляван от наш сънародник.

На околовръстното шосе в сръбската столица, в района на тунела Ресник, българският камион е бил ударен от лек автомобил "Фиат" със сръбски регистрационни номера, предаде БГНЕС.

След инцидента шофьорът на колата е излязъл от автомобила и се е самоубил с огнестрелно оръжие. Мъжът, който е сръбски гражданин, е на 55 години. Българският шофьор не е пострадал при стрелбата.

От полицията съобщиха, че "не е ясна причината за самоубийството". В продължение на часове движението в района бе напълно блокирано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари