Шофьор опита да се самоубие заедно с жена си и двете им деца

17
Автомобилът Tesla е напълно смазан, пътниците са оцелели
Автомобилът Tesla е напълно смазан, пътниците са оцелели

Автомобилът Tesla е напълно смазан, пътниците са оцелели

Двама възрастни и две деца избегнаха сериозни наранявания, след като техният автомобил Tesla падна от скала по магистралата Pacific Coast Highway в американския щат Калифорния и се разби на скалистия бряг на около 250 фута (76 метра) под него.

Инцидентът се е случил в понеделник сутринта в местност, наречена "Девълс Слайд", на около 20 мили южно от Сан Франциско. Инцидентът първоначално изглежда като ужасяващ инцидент с благоприятен изход, сега се оказва, че бащата на семейството се е опитал да убие децата си, съпругата си и себе си, като умишлено е предизвикал падането на колата от скалата. Във вторник е арестуван шофьорът на автомобила Дхармеш П., за когото се твърди, че умишлено е опитал да убие семейството, заедно със себе си, пише в. "Ню Йорк Таймс", цитиран от Dir.bg.

След катастрофата магистралната полиция разпитва няколко свидетели, оглежда мястото на произшествието и стига до заключението, че катастрофата на автомобила е "умишлено действие".

Вероятно превозното средство се е преобърнало няколко пъти, когато е падало от скалата, и след това се е приземило на колелата си. На снимките от мястото на инцидента се вижда бяла Tesla, която изглежда смачкана като хартиена топка.

Когато пожарникарите пристигнали на мястото, те видели, че някой се движи на предната седалка, казва той. "Така разбрахме, че поне един човек е оцелял", казва пред Си Ен Ен командирът на пожарната служба Брайън Потенгер. "Бяхме шокирани", че пътниците са оцелели при падането, каза той. Според него инцидентите на тази скала са често срещани. "Рядкост е, че намираме оцелели."

Според спасителите децата са оцелели невредими при инцидента, те били седели в детски столчета на задната седалка. Двамата възрастни са получили наранявания, които не са животозастрашаващи.

Бащата ще бъде преместен в затвор веднага, след като бъде изписан от болницата. Според разследването функциите за самоуправление на Tesla са били изключени, а Дхармеш П. очевидно е управлявал автомобила сам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари