Съпругът ми ме спукваше от бой, но е с протекции в полицията

0
При поредната порция пердах, жената се събужда в болница
При поредната порция пердах, жената се събужда в болница

23-годишната Мариела от Сандански е потърсила медията Struma.com със зов за помощ.

Младата жена отчаяно търси начин да се измъкне от продължаващия с години тормоз на съпруга ѝ / вече бивш /, независимо от множеството жалби, които е подавала в полицията.

Ето изповедта на Мариела:

"Вие сте последната ми надежда, явно е, че бившият ми съпруг Костадин Върсаминов, се ползва с протекции в полицията, след като нагло ми заявява, че никакви жалби не могат да го спрат. Бяхме женени около три години и половина, имаме момченце на 3 години, което той ми взе при развода и сега не ми дава да го виждам, а говори по хората, че аз не искам.

Причината за нашия развод бе непрекъснатия му тормоз и ревност. Лежах в болница преди време, тъй като ме беше пребил до безсъзнание. Прибрахме се една вечер от разходка, не знам какво му стана и започна да ме бие жестоко, припаднала съм, събудих се в болница. И друг път ми беше посягал, но по леко. Затова реших да се разведа, дано в живота ми настъпи малко спокойствие. Но не 9 месеца след развода той продължава да ме тормози, започна ли някъде работа, търси начин да говори с шефовете ми и да ме изгонят, омраза ли е това, какво е. Той ми е обявил война и не подбира средствата. Боли ме защото и детето не ми дава да виждам, а говори по хората, че аз не искам.

Преди около месец подадох поредната жалба за тормоз и семейно насилие в полицията в Сандански, но до днес, нито някой ме е потърсил, нито той се е спрял. Кажете какво да правя. Искам детето, искам спокойствие да работя да живея", проплака Мариела.

На въпрос, защо детето е присъдено на бащата от български съд, който както знаем, винаги дава право на майката, Мариела не даде смислено обяснение. Бащата бил с връзки навсякъде.

Затова от медията се свързват с полицията в Сандански, за да проверят запознати ли са с войната у семейството.

Ето какво казват от там.

"Да, многократно съпругът е предупреждаван, те имат проблеми и финансови неразбории, случаят им е докладван и на прокуратурата. Детето е присъдено със съдебно решение на бащата, така, че съгласно това решение майката може да го вижда, многократно сме предупреждавали Върсаминов, не спираме да отработваме всяка нейна жалба, така, че обвиненията, че полицията не работи не са верни, познаваме добре случая им. Все пак големи хора са и трябва да се разберат. Освен това преди време той и бе взел телефона и искахме да му образуваме дело за грабеж, тя обаче се отметна и отказа да сътрудничи, искала си само телефона", казват работещите по жалбите им.

Факт е, че подобни семейни войни не са прецедент, най-страшното в случая е, че едно 3 годишно дете, расте в условия на вражда и дива омраза между родителите му.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари