Съпруг и съпруга, изглеждат като близнаци

0

Ето за какво хората в Русия говорят най-много през последните дни. Не става дума за техния президент или срива на рублата.
Запознайте се с Алисън Бруук (вляво) и Алина Дейвис (вдясно). Как е възможно това в страна, където еднополовите бракове са забранени, а хомосексуалността е обявена за присическа болест през 1999 година?

Нещата са малко по-различни, уважаеми читатели. 23-годишната Алина е родена като мъж под името Дмитри Кожухов. Тя е раздвоена между двата пола, но в акта й за раждане пише, че е мъж и това не позволява на властите да им откажат брак.
„Ние очаквахме да имаме проблеми, но никой нищо не ни каза при подаване на документите“ – казва Дейвис пред Мирър. “Малко по-късно обаче ни се обадиха от общината и ни заявиха, че не искат на сватбената церемония и двамата да се появим в булчински рокли. Защото браковете в Русия са само между мъж и жена.“

Законът може да е такъв, но в него нищо не се казва дали младоженеца може да носи рокля или как се постъпва, ако той изглежда досущ като булката... Така церемонията се състояла в залата за церемонии на Кутузовски проспект в Москва.
И двамата влюбени – Бруукс и Дейвис са в булченски рокли на техния сватбен ден. Визуалната прилика е резултат от гримиране и факта, че и двамата ги влече женското начало.

Източник: Днес +
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари