Какъв брак ви очаква с представител на зодия Телец?

0
Мъжът Телец е смятан за един от най-подходящи за брак в зодиака
Мъжът Телец е смятан за един от най-подходящи за брак в зодиака

За родените под знака на зодия Телец казват, че обичат да бъдат заобиколени от красота, лукс, големи романтици са и могат да обичат за цял живот.
Какви са в брака и дали ако един ден любовта ни срещне с представител на зодия Телец, това ще ни донесе радост и безоблачен брак? Вижте в следващите редове.

Жената Телец в брака
Жената Телец е една от най-отговорните в зодиака, когато става въпрос за брак. Когато тя и партньорът й са изправени пред трудности е склонна да премине през най-големите изпитания, но не и да сложи край на брака.
Обича семейния живот и е много отдадена на съпруга и децата си. Но от друга страна често е склонна да проявява своите ревност и желание за власт. Жената Телец би избрала за съпруг мъж, който има добро социално положение и може да й осигури един добър стандарт на живот.

Тя е много по-фокусирана върху материалните блага, отколкото върху това какво й диктува сърцето. Понякога е твърде емоционална и пряма и желае постоянно да демонстрира своята независимост. В любовта е вярна към партньора си, но има нужда от много романтика и разнообразие в секса, за да може връзката й да бъде пълноценна.

Мъжът Телец като съпруг
Мъжът Телец е смятан за един от най-подходящи за брак в зодиака. Той е интензивен, обичащ живота, но същевременно мил и верен на половинката си. Никога не би пренебрегнал семейството и дома си, за сметка на други интереси.

Той е пазител на дома. Работи усилено, за да може да осигури добър живот на съпругата и децата си. Винаги проявява смелост, решителност, висока отговорност и се изправя пред проблемите, вместо да бяга от тях.
Мъжът Телец избира за съпруга жена, която не само има привлекателна външност, но е добре образована и имаща добро социално и материално положение. Като цяло Телецът има високи критерии за партньорката до себе си. В любовта е лоялен, а в секса много издръжлив. Веднъж встъпил в брак, рядко би предприел развод.
 

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари