Съобщават за мощни експлозии край Запорожката АЕЦ

1
От МААЕ съобщават, че експлозиите са започнали още вчера
От МААЕ съобщават, че експлозиите са започнали още вчера Снимка: БГНЕС

От МААЕ съобщават, че експлозиите са започнали още вчера

Експерти от Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) регистрираха експлозии в непосредствена близост до Запорожката атомна електроцентрала в Украйна. Това се казва в съобщение, публикувано на сайта на организацията, съобщава БГНЕС.

„Експерти от Международната агенция за атомна енергия, които присъстваха в атомната електроцентрала, съобщават, че извън съоръжението са избухнали мощни експлозии. Вчера около 10:00 часа местно време бяха чути осем силни експлозии, днес те са повече", се казва в съобщение на агенцията.

„Признаците на военни действия в близост до АЕЦ още веднъж подчертават жизненоважното значение на съгласуването и бързото създаване на зона за ядрена безопасност и защита около централата”, цитира пресслужбата на МААЕ нейния генерален директор Рафаел Гроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    иван от село
    Пеко чети не само пиши Ако четеше щеше да знаеш къде е проблема
  • 5
    1
    Пеко
    Да се води война около АЕЦ е признак на слабост и безумие.Не ми е Ясно защо Путинова Русия след като владее 1/6от сушата на земята иска още територии.Те така иди сега не могат да използват държавата си ,Представете си Град като Пазарджик да се разположи в цялата ни територия колко ще е Рядко населението а и границите трябва да пази...Безумие .Е какво ще гръмне АЕЦа и ще облъчи и половин Русия и нас .Ясно е че Путин ще загуби войната и вероятно Китай ,Япония ще си вземат териториите до Себир.Русия ще затъне в нищета изолация и плащане на Репарации.Тежко на руснаците..Те събориха икономиката на СССР с тяхните олигарси и сега една кола не могат да направят жалко е че не го разбират и се хвалят как Китай им прави коли Москвичи..без даже и 1болт да няма Руски.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари