Самоука сладкарка спечели рапъра Нана с торта Гараш

5
След емоционалната среща с Нана, Валентина си пожела да има възможност професионално да се занимава с този вид кулинария
След емоционалната среща с Нана, Валентина си пожела да има възможност професионално да се занимава с този вид кулинария Снимка: Община Русе

След емоционалната среща с Нана, Валентина си пожела да има възможност професионално да се занимава с този вид кулинария

Самоука майсторка на сладкиши от Шумен спечели с торта Гараш рапъра Нана, който през 90-те години плени сърцата на милиони меломани по света.

Събитието се случи в Русе по време на Фестивала на торта Гараш. Конкурсната програма за непрофесионалисти се проведе за втора година и в нея се включиха повече от 30 участници. Шеф Ради Стамболов търсеше уникалния сладкиш сред 34 торти, които претендираха за автентичност, предаде БНР.

Изненадата поднесе световноизвестният изпълнител Нана, който оцени като най-добра тортата на шуменката Валентина Пейчева и заяви, че досега не е опитвал по-вкусен десерт от нейния.

Рапарът поиска цялата торта, а развълнуваната от случващото се Валентина обеща да направи специално за него още една торта по рецепта, която смята, че е автентичната от 19-и век.

След емоционалната среща с Нана, Валентина си пожела да има възможност професионално да се занимава с този вид кулинария, защото го може най-добре, въпреки че сега е нейно хоби .

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -36
    5
    До 4:
    Само вие, €вроатлантиците, обожавате да пърдите на негърски хуища! И ... не го водете тоя шебек повече в България, имаме си предостатъчно гнусни, крадливи цигани!
  • 5
    4
    е па
    Световноизвестен изпълнител е тоя негър, отговарям на световнонеизвестният бай ганьо от коментар 1. Може да му пръднеш на хуя, нищо друго....
  • 1
    3
    Дмитрий
    Спокойно, другарче, за теб скоро ще дойде Кобзон, ти продължавай да се наливаш с парцуца и да пушиш по две кутии на ден.
  • 3
    2
    Дсеррррр4444
    В Русе идват или такива или чалгаджийки!"МАЛКАТА ВИЕНА"!!!
  • 11
    1
    ...
    КЪВ Е ТОЯ ГАДЕН НЕГЪР
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари