Нана се появи със счупен куфар в Русе

1
Световноизвестният рапър пусна видео в социалните мрежи, в което се ожали от скъпата марка чанти
Световноизвестният рапър пусна видео в социалните мрежи, в което се ожали от скъпата марка чанти Снимка: Instagram

Световноизвестният рапър Нана се появи със счупен куфар на концерта си в Русе в събота вечер. 54-годишният германец, който е известен с хитове като "Lonely" и "I'm Yours", пусна видео в социалните мрежи, в което се ожали от скъпата марка чанти.

Във видеото Нана разказва, че за трети път му се случва сакатлък с куфара. Той обяснява, че два пъти му се е късал ципът, като първия път от луксозната марка му го са сменили като част от гаранцията, но после трябвало да си плати 350 евро за нов. На път за Русе обаче дръжката останала в ръката му.

"Този път куфарът ми се счупи напълно", каза Нана във видеото. "Не мога да повярвам, че платих толкова много пари за нещо, което се разваля толкова лесно."

Инцидентът обаче не помрачи докрай настроението на Нана. Той си прекара страхотен уикенд в крайдунавския град. Кметът на Русе Пенчо Милков го разходи в центъра на града, където Нана не отказа на никого снимка или автограф.

Една от фенките на Нана дори се похвали, че се е подписал с химикалка върху ръката ѝ. Самият изпълнител показа шопската салата, с която са го почерпили в русенско заведение. А преди концерта си немецът опита от 34-те торти "Гараш" и избра най-вкусната, направена от Валентина Пейчева. Нана разписа грамотата ѝ за победителка в конкурса.

Въпреки неприятната случка с куфара, Нана си прекара чудесно в Русе. Той се наслади на гостоприемството на българите и се срещна с много фенове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -41
    2
    Алоууу,
    К'ъв е тоя черният циганин и за чий ни занимавате с битовизмите му?!! Да ходи да бере банани в Африка, маймунякът!
  • 7
    1
    Така
    Да вземе една пазарска чанта от чувал, повече ще го изкара
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари