Световната звезда НАНА идва в Русе

7
Изпълнителят ще участва на Фестивала на тортата Гараш на 16 септември
Изпълнителят ще участва на Фестивала на тортата Гараш на 16 септември Снимка: Facebook

Изпълнителят ще участва на Фестивала на тортата Гараш на 16 септември

На 16 септември за втора поредна година русенци ще могат да се включат в шоколадовия празник - Фестивал на тортата Гараш.

И този път той се организира от Община Русе, ОП "Русе арт", като в подготовката активно са включени и представители на бизнеса и местните културни институти.

Гостите на събитието ще имат възможността да преживеят лично емоцията и да се пренесат в атмосферата на времето на Коста Гараш - създателя на рецептата на едноименния сладкиш. За деца и възрастни ще се проведат конкурси, състезания, кулинарни работилници и демонстрации.

В програмата се включват и Държавна опера - Русе, Регионален исторически музей - Русе, Държавен театър „Сава Огнянов“ и други млади и активни ентусиасти, които с дейността си променят облика на Русе всеки ден.

Кулминацията за жителите и гостите на града ще е концертът на световно известния изпълнител от 90-те години – НАНА, на кея.

Фестивалът на торта Гараш съвпада със изявите на спортни клубове от няколко европейски страни в рамките на проекта „Sports for Green Deal“, реализиран по програма Еразъм+Спорт. В тази връзка събитието ще събере още повече посетители и ще се превърне в двоен празник за града.

Община Русе има желание Фестивалът на торта Гараш да се утвърди като ежегоден и тематичен за региона. Очаквайте скоро и подробна програма за събитието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Камен Филипов
    Защото е по-евтин от Българските изпълнители... Очаквах и някоя "съвеЦка" звезда
  • 5
    1
    Малийййййй,
    Бах' ти гнусния циганин, да ви сЕра на звездата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари