Само за ден: Полицията в Бургас отне три автомобила

2
Промените в НК предвиждат изземване на автомобилите на пияни и дрогирани шофьори
Промените в НК предвиждат изземване на автомобилите на пияни и дрогирани шофьори Снимка: БТА

Промените в НК предвиждат изземване на автомобилите на пияни и дрогирани шофьори

Три автомобила са отнети вчера при проверки в Бургаско, управлявани от употребили алкохол и наркотични вещества водачи. Така след въведените промени в Наказателния кодекс, отнетите коли в района стават общо пет, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Първият случай е в Несебър. Там на ул. "Хан Крум" е възникнал пътен инцидент между две коли с материални щети. Констатирано е, че водачката (19 г. ) на една от колите - "Фолксваген Голф", със софийска регистрация, шофирала след употреба на алкохол с концентрация 2.06 промила. Тя е и неправоспособен водач. Задържана е със заповед за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.

При другия случай става въпрос за иззет автомобил, управляван от 51-годишен мъж. Колата е спряна за проверка до блок 50 в бургаския комплекс "Славейков". Той е шофирал след употреба на алкохол с концентрация 2,04 промила.

Отнета е и кола, управлявана от 43-годишен несебърлия. Случаят е в Поморие. Тестът за употреба на наркотични вещества на шофьора е бил положителен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    За протокола
    Чакаме да започнат търговете за продажба на конфискуваните автомобили. Все ще има нещо свястно да се предлага на "тънка лайстна", нама да са само таралясници я.
  • 13
    1
    Cxzxcvvbn
    Точно,така!!!Браво!!!Иначе няма да спрат!!!!Взимайте колите им в полза на държавата!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари