Сайт за платена любов предлага ученичка срещу 100 лева на час

32

Сводник набира момичета в мрежата, плаща на полицаи, за да го пазят

"100 лева на час, за да влезете в ролята на строга господарка! Имаме камшици, вибратори, пенис колани. Всичко, което ви потрябва, за да задоволите фантазиите на всеки клиент!"

Такава агитация прави сводник, представящ се за Мартин, пише България Днес.

Не, това не е шега!

Това са реални думи на сутеньор, който спешно търси нови попълнения за бардака си. Намираме го да се подвизава необезпокояван в интернет, където е пуснал обява за компаньонки. Свързваме се с него още от първия опит. На посочения в обявата телефон отговаря мъж на около 40 години, с преправен женски глас. По-късно разбираме, че Мартин нарочно прави това, за да не го разпознават лесно.

Уговаряме си среща на следващия ден пред един от столичните молове. Докато чакаме, пушейки нервно цигари, се оглеждаме за някой гнусен и дебел чичка с кожено яке и златни ланци или набит мургав младеж. Изненадващо няколко минути след уречения час до нас приближава мъж, който прилича на обикновен продавач на сладолед. Припряно подава ръка и настоява да ни заведе до апартамента, където ни чакат други жрици на любовта. Опитваме да го заведем на кафе, където да ни разясни подробностите, но той категорично отказва.

"Нямам време за кафета! Оставил съм всичко горе, цялата работа. Телефоните постоянно звънят и трябва да отговарям на обажданията", бърза да се измъкне сводникът, който от 10 години върти нелегалния бизнес.

Леко притеснени, решаваме да го последваме. По пътя Мартин ни разяснява условията и тарифите, по които трябва да работим. Успокоява ни, че няма от какво да се притесняваме, тъй като си плаща на полицаи, за да им пазят гърбовете.

"Подсигурили сме всичко! Работата е напълно "легална", няма да имате проблем с униформените. По принцип класическият пакет е масаж с фелацио. Всяка следваща услуга е по 20 лв. Има опция френска любов без кондом, анален секс, дълбоко гърло. Аз събирам парите предварително, след като клиентите уточнят какви са им желанията", не спира разпалено да ни обяснява Мартин.

От думите му става ясно, че може да изкарваме минимум по 100 лв. на ден, без да си разтваряме краката особено. В повечето случай обаче момичетата си тръгвали с доста по-апетитни суми. Не след дълго стигаме до апартамента. Посреща ни дама на средна възраст с прозрачно боди, което не скрива нито един детайл от тялото й. Представя се като Милена.

"Заповядайте момичета, не се притеснявайте! Винаги може да потърсите помощ от нас. Ако изпитате някакви затруднения, може да извикате някоя по-опитна, която да ви покаже тънкостите на занаята", приветства ни маман, чийто гърди са пристегнати с няколко номера по-малък сутиен.

Канят ни да седнем в една от стаите, която, изглежда, играе функцията на офис. Първото нещо, което ни прави впечатление, са купчина стари телефони, разпилени на дивана. В течение на разговора научаваме от Милена, че работи със сводника от 4 години и е най-опитната му жрица. През цялото време ни уверява колко много клиенти се навъртат наоколо и няма шанс да останем без доходи.

"Дори и денят да тръгне слабо, като се отпуши, идват по 5-10 човека наведнъж. Случвало се е дори да има опашки пред блока!", увещава ни маман, въртейки кичур от русата си коса.

Минути по-късно излиза от стаята, за да съпроводи клиента си, когото бе обслужвала допреди нашето идване. Затваря плътно вратата, за да не видим лицето му. Мартин побърза да отклони темата, впускайки се в обяснения за видовете нестандартни екстри, които предпочитат клиентите. Милена се върна при нас. Чувайки, за какво става въпрос, не пропуска да се похвали, че много пъти е влизала в извратени роли и дори садомазохистите я карали да им пикае в устата. Не успяваме да скрием шокираните си погледи и една от нас стана да търси тоалетната, без да предполага на какво ще се натъкне. Влизайки в друго помещение, пред очите й застава младо момиче на около 20 години. Червенокоската се представя като Диди, но в повечето случаи използва псевдоними. Очите й грейват при мисълта, че може да има нови колежки. Облеклото й е нормално. Все още не е започнала да се пудри за новия си клиент. В това време в псевдоофиса продължават да обсъждат формалностите по евентуалното започване на новата работа.

"До няколко дни ще ви включа в каталога и може да започнете да работите с клиенти. Обявите са с нереални снимки, които свалям от чуждестранни сайтове. Снимките са само на тела, сходни до тези на момичетата. Мъжете ги разглеждат и идват на място, за да си изберат близко до снимките момиче. Имаме много клиенти, с които работим отдавна, но те все питат дали има нещо ново. Така че бъдете спокойни, ще има работа и за вас", продължи да ни омайва сводникът.

Уговаряме се да се чуем до няколко дни, за да потвърдим офертата. Това разочарова Мартин, който се е надявал да започнем веднага. Той ни изпраща до вратата, казвайки, че с нетърпение ще чака да му се обадим. Зад него един от телефоните му звъни.

Тийнейджърки превземат пазара

Трагично е, че не са редки случаите, в които жрици на платената любов стават малолетни момичета. Няма да е пресилено, ако се каже, че вълната от проституиращи деца е толкова голяма, че буквално залива и без това пренаситения пазар на женска плът. Такъв е случаят и със седмокласничката Ивайла от Игнатиево. Тя изчезна от дома си на 9 декември миналата година и бе обявена за издирване след 12 дни. По-късно стана ясно, че ученичката е била предлагана в сайт за платена любов срещу 100 лева на час.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари