Нагли своднички набират момичета за проститутки във Фейсбук

0
Прилъгват момичетата с кариера в модния бизнес и апетитни хонорари от 1200 евро нагоре
Прилъгват момичетата с кариера в модния бизнес и апетитни хонорари от 1200 евро нагоре

Нагли своднички набират момичета за проститутки във Фейсбук, като ги подлъгват с кариера в модния бизнес. За екзотичните услуги на доверчивите девойки били обещавани апетитни хонорари от 1200 евро нагоре. Скандалният случай блесна, след като младо момиче разказа за мнимата модна агенция. 22-годишната студентка Магдалена сподели как преди седмица непозната жена и пратила лично съобщение във Фейсбук, пише България днес.

Девойката останала потресена от дръзкото предложение на "мадам" Вероника Тодорова. 

"Здравейте, търсят се еротични модели и модели за реклама на бельо. Ако имате интерес, пишете ми. Хонорарите са отлични", гласяло съобщението.

На девойката й се сторило странно как може непозната жена да намира разни момичета и да им предлага подобни оферти. Магдалена се усъмнила, че всъщност става въпрос за набиране на проститутки и трафик на хора. Момичето решило да заблуди сутеньорката, като изкара на бял свят гнусната й схема. Тя започнала да води кореспонденция с Вероника, като постоянно я подпитвала за условията на труд и заплащането. Вероника обяснила на Магдалена, че ще я свърже с нейната шефка по скайп. Впоследствие става ясно, че сводниците убеждавали момичетата единствено по скайп, тъй като разговорите там можело да бъдат трити и по-трудно следени.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари