Съдят Николай, който уби с ритници приятелката си в Горна Оряховица

0
Николай е обвинен, че умишлено е умъртвил Мария П. от Горна Оряховица чрез нанасяне на множество удари с крака и ръце по тялото на жертвата, като убийството е извършено по особено мъчителен за убитата начин и с особена жестокост
Николай е обвинен, че умишлено е умъртвил Мария П. от Горна Оряховица чрез нанасяне на множество удари с крака и ръце по тялото на жертвата, като убийството е извършено по особено мъчителен за убитата начин и с особена жестокост

38-годишен брутален насилник се изправя пред Великотърновския окръжен съд във вторник заради жестоко убийство на приятелката му и счупен череп на негов авер, пише "24 часа"

Делото е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Велико Търново, с който подсъдимият Николай Кънчев от Горна Оряховица е обвинен в това, че на 10 ноември 2018 г., в частен дом на ул. „Славянска" №23, умишлено умъртвил Мария П. от Горна Оряховица чрез нанасяне на множество удари с крака и ръце по тялото на жертвата, като убийството е извършено по особено мъчителен за убитата начин и с особена жестокост.

Със същия обвинител акт Николай е обвинен още, че в същия апартамент причинил закрита черепно-мозъчна травма на собственика Светльо С. чрез нанасяне на множество удари с крака и ръце. Причинената средна телесна повреда е довела до разстройство на здравето, временно опасно за живота.

Убиецът и жертвата му Мария били на купон в апартамента на Светльо с много алкохол и дрога.

В нощните часове между тримата избухнал скандал. Николай обвинил гаджето си и приятеля си, че се свалят под носа му и се нахвърлил с юмруци върху двамата. От зверския побой Мария издъхнала, а домакинът се оказал със счупен череп. След като Светльо се свестил на следващата сутрин, се обадил в полицията, че в жилището му има мъртва жена.

Николай първоначално се укриваше от полицията във входовете на жилищни блокове и на други необитаеми места в железничарския си град. Той бе обявен за общодържавно издирване. Бе разпознат и заловен след сигнал от граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари