Съдия-изпълнител продава хотела на Орлин Танов в Писанец

0
Орлин Танов влезе в новия Общински съвет като представител на ЗНС „Ал.Стамболийски“
Орлин Танов влезе в новия Общински съвет като представител на ЗНС „Ал.Стамболийски“

Още двама общински съветници от Русе са на път да се простят с имотите си заради задължения от 100 хил. до 350 000 лв. към банки, съобщават от съда.

Депутатите от месния парламент са от групите на БСП, “Реформаторски блок и ВМРО” и ЗНС “Ал. Стамболийски”. Описът на активите на двама от тях върви, а частен съдебен изпълнител обяви пореден търг за имота на Танов - хотелски комплекс с басейн и рибарник в с. Писанец

Комплексът, който включва хотелска част с басейн и рибарник, се предлага на търг с начална цена 904 749. Според обявлението, недвижимият имот е собственост на Орлин и Мариана Танови и се продава заради две ипотеки върху него в полза на Банка ДСК за 300 хил. и 50 хил. лева. Хотелът е обявен за оглед до 14 ноември т.г. с първоначална цена от 640 000 лв. Това е трети опит за продажбата му. Комплексът и пристройките към рибарника са ипотекирани за 350 хил. лв. в полза на банка, която сега ги продава.

Орлин Танов влезе в новия Общински съвет като представител на ЗНС „Ал.Стамболийски“. За своя месторабота той е посочил „управител на хотел „Роял Палас“ - същият, който сега е обявен за продан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари