Съдебните лекари от Стара Загора си направиха самоотвод

0
Медиците, подали отвод при изготвянето на експертиза по случая „Дебора“
Медиците, подали отвод при изготвянето на експертиза по случая „Дебора“

Изготвянето на комплексната съдебномедицинска експертиза е възложено на вещи лица от друг съдебен район

Целият екип от съдебни лекари, които трябваше да изготвят новата петорна експертиза по случая "Дебора", са си направили самоотвод.

bTV потърсиха за коментар медиците, подали отвод. Свързаха се с двама от тях. Съдебният лекар д-р Радостина Митева предпочита да не отговаря на въпроси.

„Значи, прокуратурата са ви дали тази информация, искайте пълната информация. Нека да ви предоставят отвода, да видите какво е написано и каква е датата. Всеки гледа да си избута нещата в своя полза, аз предпочитам да мълча“, каза д-р Тодор Тодоров.

От прокуратурата в Стара Загора съобщиха, че с постановление от 29 юли е била назначена съдебномедицинска експертиза с обект на изследване – нараняванията на пострадалото 18-годишно момиче. Тя е била възложена на екип от съдебни медици от УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора.

На 31 юли съдебните медици са депозирали отвод по досъдебното производство. От прокуратурата допълват, че изготвянето на комплексната съдебномедицинска експертиза е възложено на вещи лица от друг съдебен район.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Сашо
    Бялата мафия в действие! Имах приятел доктор.Веднъж на въпроса ми,защо си завиждат толкова,ми отговори: Ние сме много гадно племе,едва когато някой от нас сгафи жестоко,се активираме и му протягаме ръце,за да го измъкнем да остане чист.
  • 0
    1
    666
    Започнаха лека полека да излизат подробности. "Красивата и невинна" Дебора се оказва добре познат дилър на наркотици от няколко години. И нещо май е щипвала от оборота. Та, когато се окаже, че е зарибила детето ви и го тласнала по гадния път, да ви видя как ще развявате плакати в нейна защита. А съсипани родители едва сега започват да споделят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари