С разпит на свидетели продължава делото срещу Георги Семерджиев

0
Грози го затвор от 5 до 20 години
Грози го затвор от 5 до 20 години Снимка: БТА

Грози го затвор от 5 до 20 години

Продължава делото срещу Георги Семерджиев, подсъдим за катастрофата от 5 юли миналата година на столичния бул. "Черни връх", при която загинаха две млади жени, информира Bulgaria On Air.

Според държавното обвинение мъжът е шофирал с фалшива шофьорска книжка и неистински регистрационни номера, както и под въздействието на наркотици.

Предвиденото наказание е от 5 до 20 години затвор. Очаква се делото да продължи с разпит на свидетели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Ееееееее
    Фалшива книжка,нереални номера,под въздействие на наркотици!!!!Отнети два невинни живота.В друга страна досега да беше в затвора до живот!!!!А тук се умува дали да е 5 години или 6.......Абе настанете този изверг в хотел с джакузи,за да сте доволни!!!!Срам и позор!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари