Свидетелка се яви в съда, но не дадоха ход на делото "Семерджиев"

0
Процесът срещу Георги Семерджиев ще продължи на 22 февруари в Апелативния съд
Процесът срещу Георги Семерджиев ще продължи на 22 февруари в Апелативния съд Снимка: БГНЕС / архив

Процесът срещу Георги Семерджиев ще продължи на 22 февруари в Апелативния съд

Делото срещу Георги Семерджиев, подсъдим за тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в София, при която загинаха две момичета, ще продължи на 22 февруари в Апелативния съд.

Пред съда днес се яви една от двете свидетелки, за които Семерджиев твърди, че не той е управлявал автомобила, а една от тях. Тя не беше разпитана, защото съдът не даде ход на делото. Причината е, че един от частните обвинители е починал и трябва да бъде установено дали някой от наследниците ѝ ще поиска да бъде конституиран като частен обвинител. Явилата се свидетелка днес поиска да бъде разпитана при закрити врата.

Днес съдът уведоми свидетелката, която се яви, че носи отговорност на 22 февруари да се яви пред съда и да бъде разпитана. За другата свидетелка се твърди, че е на лечение в болница.

БТА припомня, че Софийският градски съд през април м.г. постанови присъда от 20 години затвор при първоначално строг режим за Семерджиев, като в момента той обжалва присъдата пред втората инстанция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Точен
    За кокошка прошка няма ама тук . Абе какви свидетели кви пет лева то е ясно на цяла България за кво става реч .
  • 2
    2
    Спонсор
    ОКО ЗА ОКО И ЗЪБ ЗА ЗЪБ! ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ!
  • 12
    1
    Спонсор
    ТОЯ, С ТАТУИРАНИЯ МОЗЪК ЛИ? КВО МИ СЕ КРИЕ? ДОРИ 20 ГОДИНИ СА МУ МАЛКО! ДА ИЗЛЕЗЕ ПО РАНО ДА ШМЪРКА ПАК И ДА УБИЕ ОЩЕ НЯКОЙ ЛИ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари