С нова техника жените боядисват косата си само два пъти годишно!

0

В разгара на лятото, всяка жена иска да направи драстична промяна на косата си, независимо дали става дума за нова прическа или нов цвят на косата, пише zajenata.bg.

Освен многобройните нови техники за боядисване, по които са луднали жените по целия свят, това лято идва съвсем нова, която изглежда най-проста от всички.

Момичетата, които искат боядисани кичури знаят, че те са малко по-трудни от пълното боядисване на косата, но с тази техника, няма да се налага да възстановявате косата цели шест месеца!

Фризьорът Джони Рамирес започна тенденцията Lived In, която стратегически изрежда и боядисва кичурите на косата, така че те издържат по-дълго, а като Ви расте коса, същите изглеждат още по-добре.

Неговата техника включва боядисване на кичурите по цялата глава, поставяне на цвят на стратегическите части и създаване на "фалшив корен", който изглежда по-естествено от истинския цвят и не изглежда зле, когато косата започне да расте.

Такива кичури изглеждат добре на косата, когато тя е добре подстригана и когато имате коса, чиито върхове не трябва постоянно да се подстригват.

Рамирес има и отличен съвет за всички жени, които искат да преминат към руса нюанс на косата, а не искат кичурите да изглежда бели или жълти.

"Купете си банан и вижте вътрешността. Това е най-естествената руса боя за коса, която можете да получите", заяви фризьора.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари