Ружа Игнатова е освободена от българско гражданство

0
Продължава издирването на криптокралицата
Продължава издирването на криптокралицата

Продължава издирването на криптокралицата

Германската гражданка Ружа Игнатова, родена в България, е обявена за международно издирване по искане на властите във ФР Германия. Тя е освободена от българско гражданство. За нея има въведен сигнал в Шенгенската информационна система (ШИС), а целта е арест и екстрадиция на основание Европейска заповед за арест, издадена от съда в гр. Bielefeld, ФР Германия, съобщиха от МВР.

Игнатова се издирва за извършена престъпна дейност, свързана с измами с търговска цел, прогресивно набиране на клиенти и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуална валута OneCoin.

Това е втори апел за помощ от партньорските германските служби по този случай. Първият бе през 2017 година. Тогава бе планирана и проведена специализирана полицейска операция за неутрализиране на мащабна пирамидална структура за измами с търговска цел. Действията у нас, планирани в рамките на международно разследване за неутрализиране на група за пране на пари чрез ОneCoin, бяха осъществени от служители на ГДБОП.

Повече информация за проведените тогава действия можете да научите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    E kak zashto do 2
    Трик, за да не носи отговорност като български и европейски гражданин по нашето и европейското законодателство за измами и изпиране на мръсни пари. Чисто и просто, като къпан Киро.
  • 1
    2
    русенец
    Не става ясно на какво основание сте я лишили от българско гражданство. Има и други, извършили престъпления, тях не ги лишавате от гражданство. Кой и с каква цел ви натисна?
  • 9
    1
    Тез пък!
    Кой я знае в коя ли екзотична държава си кисне ружата, надяната на дълъг черен банан....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари