Руското посолство нарича столичната община и СОС „последователи на фашистки помагачи“

2
Поводът е решението на съвета да препотвърди, че знамето на Украйна ще стои на фасадата на Столичната община и алея до руското посолство ще се нарича "Героите на Украйна"
Поводът е решението на съвета да препотвърди, че знамето на Украйна ще стои на фасадата на Столичната община и алея до руското посолство ще се нарича "Героите на Украйна" Снимка: БГНЕС / Архив

На фейсбук страницата на руското посолство в България е публикувано остро изявление по адрес на Столичния общински съвет

Поводът е решението на съвета да препотвърди, че знамето на Украйна ще стои на фасадата на Столичната община и алея до руското посолство ще се нарича "Героите на Украйна", предаде БНР. 

В публикацията Столичният общински съвет и Столичната община са определени като "последователи на фашистки помагачи".

По този повод Антон Койчев, заместник-председател на групата ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет заяви ,че е крайно време управляващата коалиция да има съответната адекватна реакция на постоянните провокации от страна на посланика на Руската федерация у нас:

"Ситуацията става наистина нетърпима и главната отговорност разбира се е на лидера на БСП, защото тя е човекът, който в името на това да бъде в коалицията и в управлението поставя под съмнение и чисто човешката солидарност най-вече, което е много по-важно от всичко останало".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Данчо Попов
    Украйна е Македония на Балканите и Македония е Украйна до Русия! И двете държави са политически виц "шега или анекдот", а "тези от тях които се мислят че са отделна нация", те са нищо повече от една PVAJPЗоошега!
  • 5
    1
    М-хм
    И с право!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари