Руското оръжие е толкова съвършено, че по-скоро прилича на космическо

1

Корпорацията „Уралвагонзавод” представи новия си бренд за 10-та оръжейната изложба Russia Arms Expo-2015, която ще се състои в Нижни Тагил от 9 до 12 септември.

Визуалният ред представя танка Т-90, самоходната гаубица „Коалиция-СВ” и самоходната установка „Мста-С” във вид на фантастични животни. Презентацията се е състояла в пресцентъра на Уралския регионален информационен център на ТАСС. „Ние решихме да създадем специален бренд на изложбата RAE-2015. Това са приказни животни, в които е съчетано руското въоръжение. Тези фантастични животни ще се появят на рекламите, банерите, фирменото облекло и на самата изложба. Това показва, че нашето оръжие е толкова съвършено, че по-скоро прилича на космическо” – обяснил заместникът на генералния директор Алексей Жарич.

Изложбата RAE-2015 ще стане най-мащабната откъм провеждане на демонстрации на най-новите разработки както на руско, така и на задгранично въоръжение.

Изложбата се провежда веднъж на две години. През 2013 г. я посетиха делегации от над 45 страни, около 400 международни експерти и тор-мениджъри от оръжейния бизнес.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари