Руски политик призовава за 7-милионна армия

0
Никакви частни военни компании  и техни аналози не са необходими на страната, отбеляза Леонид Слуцки
Никакви частни военни компании и техни аналози не са необходими на страната, отбеляза Леонид Слуцки Снимка: © Госдума РФ

Никакви частни военни компании и техни аналози не са необходими на страната, отбеляза Леонид Слуцки

Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) продължва да настоява за създаване на професионална армия от не по-малко 7 милиона войници. Това написа в канала си в Телеграм лидерът на политическата формация Леонид Слуцки, цитиран от ТАСС.

"Избегнахме голямо кръвопролитие. Но ЛДПР продължава да настоява: за гарантиране на сигурността ни е необходима професионална армия от не по-малко от 7 милиона военнослужещи и граждански персонал", се посочва в съобщението, предава БТА.

Слуцки отбеляза, че "никакви частни военни компании (ЧВК) и техни аналози не са необходими на страната" и че "в действащата армия има проблеми, не решението не са ЧВК".

Той посочи, че партията е готова да решава проблемите на армията съвместно с министерството на отбраната. Слуцки добави също, че амнистията не трябва да се разпростира върху онези, "които са убили пилоти, които по същество са техни бойни другари" и "тези хора трябва да бъдат изправени пред съд и да понесат най-сурово наказание".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари