Русия: Зеленски превърна срещата на Г-7 в „пропагандно шоу“

3
Основният извод от срещата на върха беше купчина съобщения, изпълнени с омразни антируски, а също и антикитайски послания, се казва още в изявлението
Основният извод от срещата на върха беше купчина съобщения, изпълнени с омразни антируски, а също и антикитайски послания, се казва още в изявлението Снимка: Фейсбук

Основният извод от срещата на върха беше купчина съобщения, изпълнени с омразни антируски, а също и антикитайски послания, се казва още в изявлението

Русия обвини лидерите на Г-7, че са превърнали срещата си на върха в Япония в "пропагандно шоу", като са поканили украинския президент Володимир Зеленски и са разпалили "антируска и антикитайска истерия", съобщават от БГНЕС.

"Лидерите на Г-7 доведоха на срещата си главатаря на контролирания от тях киевски режим и превърнаха събитието в Хирошима в пропагандно шоу", заяви руското външно министерство.

"Основният извод от срещата на върха беше купчина съобщения, изпълнени с омразни антируски, а също и антикитайски послания", се казва в изявлението.

Министерството заяви, че Г-7 се е превърнала в "инкубатор, в който под ръководството на англосаксонците се разработват разрушителни инициативи, подкопаващи глобалната стабилност".

Намаляването на глобалното влияние на Запада "принуждава членовете на този орган да влагат всичките си усилия в раздухването на антируска и антикитайска истерия", се казва в изявлението.

"Сигурни сме, че оценката ни за Г-7 и нейните деструктивни действия се споделя от по-голямата част от международната общност", се казва още в него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    2
    до 1
    няма по-просто тролско копеле от теб в сайта. със сигурност си усраино молдавски мешан копелдак с майка алкохоличка и баща общак. обаче явно следиш Соловьов, защото много ти кисне, че братята разбиха продалата се на сащ укронацистка кочина. С една частна армия Путин опика половин планета и набута хиляди кризи по "богатия" запад. брилянтен тактик и главнокомандващ.
  • 8
    1
    Bonkerz
    А това че бившия президент на Рассия Медведев през ден заплашва всички страни на Запад от Русия с ядрено оръжие и нападение, включително и над Казахстан и др., не е проблем според тераруските? Да не говоря за токшоутата от сутрин до вечер по всички канали на Соловьов и мн други милитаристични безмозъчни пропагандисти... тия уроди обличат децата в детската градина с военни униформи и ги учат да пеят как ще си върнат Аляска и ще умрат за Путина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари