Русия забрани на Камала Харис и Зукърбърг да влизат в страната

1
Руското външно министерство заяви, че забраната за влизане в страната, която включва и висши служители на Пентагона, американски бизнес лидери и журналисти, ще остане в сила "за неопределено време"
Руското външно министерство заяви, че забраната за влизане в страната, която включва и висши служители на Пентагона, американски бизнес лидери и журналисти, ще остане в сила "за неопределено време"

Русия наложи забрана за влизане в страната на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, шефа на Фейсбук Марк Зукърбърг и още 27 видни американци в отговор на санкциите, наложени заради военната кампания на Кремъл в Украйна

Руското външно министерство заяви, че забраната за влизане в страната, която включва и висши служители на Пентагона, американски бизнес лидери и журналисти, ще остане в сила "за неопределено време", предаде  DarikNews.bg

отговор на все по-разширяващите се антируски санкции, в рамките на които администрацията на президента на САЩ Джо Байдън поставя все по-голям брой руски граждани - както официални лица и членове на техните семейства, така и представители на бизнеса, академичните и културните среди - в стоп-листата са включени 29 американци от средите на висши ръководители, бизнесмени, експерти и журналисти, които формират русофобския дневен ред, както и съпругите на няколко висши служители", се казва в изявление на дипломатическото ведомство.

"Скоро ще последва ново съобщение за още едно допълнение към руския стоп-лист като контрамярка на враждебните действия на американските власти", се подчертава в съобщението.

Освен това са наложени санкции на 61 канадски граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Танцуващият с вълци
    А те искат ли да ходят в Русия?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари