Русия прибира гражданите си от България

1
Навръх националния ни празник - от страната ни ще си тръгнат всички руснаци, които не са могли да напуснат България заради затвореното въздушно пространство
Навръх националния ни празник - от страната ни ще си тръгнат всички руснаци, които не са могли да напуснат България заради затвореното въздушно пространство Снимка: БГНЕС / Архив

Авиокомпанията "Аерофлот" организира специален полет, който ще излети от летище София

Навръх националния ни празник - от страната ни ще си тръгнат всички руснаци, които не са могли да напуснат България заради затвореното въздушно пространство, информира NOVA.

За целта руската авиокомпания "Аерофлот" организира специален полет, който ще излети от летище София на обяд с дестинация Москва. На борда му могат да се качат всички руски граждани, които се намират в чужбина и имат билети за която и да е руска авиокомпания, но не са могли да излетят преди Европа да затвори небето си.

До тази санкция се стигна, след като Руската федерация започна война в Украйна. Миналата вечер българските власти издадоха официално разрешение за подобен хуманитарен полет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    ?+?
    Какво означава "българи блокирани в Русия"? Никой не ги притеснява и никой не ги гони от там, имат си всичко, ходят спокойно на работа и на училище ! Въпросът е, кой гони руснаци от България ????
  • 3
    4
    lo6o
    Ония запад-налите гонят руснаците отвсякъде-за тях знаем,че са параноични идиоти, ама и наш'те, ако го правят скрито и малодушно против волята на народа....мале, мале, жална им майка !
  • 0
    3
    До 2
    Защото е започнала Третата Световна Война! Засега я наричат "Санкция" ...
  • 2
    2
    ???
    А защо напускат България??
  • 6
    1
    русенец
    Този ли самолет ще доведе нашите българи, блокирани в Русия. Защото нещо доколкото си спомням министърката говореше, че нямало начин как да се приберат. Ето го начина
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари