Русия поднови ракетните удари срещу Киев

1
Това е най-мащабният ракетен удар от 10 октомври насам
Това е най-мащабният ракетен удар от 10 октомври насам Снимка: БТА

Това е най-мащабният ракетен удар от 10 октомври насам

Подновените днес ракетни удари очевидно са пряко свързани с резките изявления на Зеленски на срещата на Г-20 в Индонезия и неуспешните опити на САЩ за преговори по украинската криза, анализират руските СМИ, предаде Агенция "КРОСС".

Експлозии се чуват в почти всички региони на Украйна - това е най-мащабният ракетен удар от 10 октомври насам.

Най-малко две експлозии бяха регистрирани днес в Киев, а над града се издигаше дим. Половината Киев е без ток, съобщи кметът на Киев, Виталий Кличко. Прекъсвания на ток има в цяла Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    17
    daskal
    Трябва да подкрепим Полша с оръжие, защото усрайна бомбардира с ракета и уби двама поляци! А, американски представители в парламента - нямате ли тази теза, че трябва да помагаме на Полша, защото усрайна ги бомбардира, усрайна бомбардира друга държава и уби двама чужди гражданина! ристюфци, мирчефци, американски ментета, защо мълчите за агресията на усрайна над полша, а?! армани сбърканяни, хаджигенйофци, що мълчите за агресията на усрайна, а? усрайна избива полски мирни граждани, защо мълчиш?!
  • 3
    16
    РАЙ НА УС
    Разработчиците от NASA успяха да докажат връзката между 'дебилизма', дебилността, дебилите т.е. лицата страдащи от това разстройство на личността и Facebook. Установено бе, че съответните личности много по често използват смарт устройствата си за да споделят новини тип 'Клюка', да си правят така наречените 'селфита' почти постоянно с цел задоволяване на вътрешните потребности на 'Егото' и създаване на илюзия за значимост и качество. Не на последно място се съобщава за едно анормално изливане на агресия във Facebook, целящо най-вече да намали вътрешното неудовлетворение и притъпяване на комплексите, чрез едно перманентно отправяне на заплахи и закани към едни абсолютно виртуално-фалшиви личности.
  • 4
    15
    Красимир
    А, и не можах да разбера аджеба, децата в Донецка и Луганска втора ръка ли са все пак, без значение кой кого и какво е окупирал. Обясни ми моля щото аз съм малоумен както е видно и не схващам.
  • 4
    14
    Красимир
    Ууу, настръхнах. Ако не беше толкова жалко, вероятно щях да се съглася. Само че не виждам смисъл да се трепя с някой, който се ежи пред екрана на устройството си, заплашвайки лекичко със саморазправа, щото не може друго да му роди главатa без уствени отклонения, каквито "очевидно" имам. По същия начин и аз мога да се постарая да събера няколко български, най вече граждани, и да ти обясня моята гледна точка и на твоите украински другарчета - също. Идеално ще бъде, направо върха на абсурда. И във фейса имаше един ей такъв дет беше много смел, ама не ме потърси повече след като станаха достояние неговите закани.
  • -4
    13
    дебилизъм
    Луганска и Донецка области са окупирани от Русия, нали не си забравил. Иначе не е изненада, че нямаш фейсбук. Социопатите по принцип нямат фейсбук - не биха рискували да бъдат разкрити и пребити, а и бързо ги банват заради умствените и моралните им отклонения. Ясно е, че няма да се разкриеш, иначе с удоволствие бих те срещнал с няколко украински граждани да им обясниш гледната си точка. Ако все пак имаш такива желания съм готов да координираме една среща.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари