Русия ограничи достъпа до границата с Грузия

0
Десетки хиляди руснаци бягат в съседната страна, за да не бъдат мобилизирани
Десетки хиляди руснаци бягат в съседната страна, за да не бъдат мобилизирани Снимка: БГНЕС

Десетки хиляди руснаци бягат в съседната страна, за да не бъдат мобилизирани

Русия ограничи достъпа до границата с Грузия. Десетки хиляди руснаци бягат в съседната страна, за да не бъдат мобилизирани за войната в Украйна.

Ограничаването беше оформено като решение на република Северна Осетия. Нейната управа обяви, че няма да допуска на своя територия автомобили с регистрация от други части на Руската федерация. Това би трябвало да спре огромния наплив, който формира 15-километрова опашка на най-често използвания граничен пункт, предаде БГНЕС.

Грузия е само една от дестинациите, към която бягат руснаците. Опашки има още на границата с Казахстан и Финландия. А самолетните билети се изкупуват в момента, в който се появят, често на цена от няколко хиляди щатски долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    "80% подкрепят Путин"
    Под дулата на калашниците и ти ще го подкрепяш гнусния късокрак окупаторски сатрап! Слава Украина!
  • 4
    1
    В.П.
    Какво става бе, нали 80% подкрепят Путин ? Къде са тръгнали руснаците ! Ами какво стана с '' За Родину'' ? Май само нашите петоколонници все още вярват на джуджето ! Ей вече сме 21 век и времето на простия комунизъм мина !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари