Русия открива мобилизационен пункт на границата с Грузия

0
Над 5500 превозни средства чакат на опашка на границата с Грузия
Над 5500 превозни средства чакат на опашка на границата с Грузия Снимка: Reuters

Над 5500 превозни средства чакат на опашка на границата с Грузия

В близко време на руско-грузинската граница в Северна Осетия ще бъде отворен мобилизационен пункт, предава ТАСС, като пояснява, че съответното решение е взето на съвещание на ГКПП "Верхни Ларс“, съгласно съобщение от регионалното вътрешно министерство в "Телеграм“, информира Агенция Фокус.

"В близко бъдеще на пункта ще бъде разположен мобилизационен пункт за регистрация и вписване за военна служба. Резултатите от срещата бяха докладвани на ръководителя на републиката“, се казва в разпространеното съобщение.

По-рано властите разрешиха преминаването пеша на руско-грузинската граница през ГКПП "Горен Ларс“ в Северна Осетия. "Министърът на вътрешните работи на Северна Осетия-Алания, генерал-лейтенант от полицията Андрей Сергеев, проведе среща на място на ГКПП "Верхни Ларс“. Въз основа на резултатите от срещата участниците решиха да позволят на гражданите да преминават границата пеша, като са предвидени още редица мерки по отношение на реда и сигурността на движението“, става ясно от съобщението.

Междувременно опашката от чакащи да влязат в Грузия от руската страна на границата в Северна Осетия достигна до над 5500 превозни средства, 3600 от които – леки автомобили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    ...
    чудно ми е, какво търсят тук всичките тези усраински свинчуги при положение че в тяхната страна мобилизацията е всеобща ?
  • 0
    2
    до 1
    Те няма да идат да се бият, Путин е идол предимно на аутсайдери и неудачници
  • 2
    1
    Ванга
    Да открият пункт за мобилизация и в България. Тук има много любители на царя-джудже, стига са лежали на дивана-имат заповед от бункера
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари