Русия обяви за издирване адвоката на Алексей Навални

0
Самият Навални беше преместен в наказателна колония на север от Арктическия кръг
Самият Навални беше преместен в наказателна колония на север от Арктическия кръг Снимка: ТАСС

Самият Навални беше преместен в наказателна колония на север от Арктическия кръг

Министерството на вътрешните работи на Русия постави адвоката на задържания критик на Кремъл Алексей Навални в списъка за издирване, след като я обвини задочно в екстремизъм, съобщи агенция РИА Новости, цитирана от Агенция Фокус.

Адвокатът Олга Михайлова съобщи миналия месец, че вече е напуснала Русия по времето, когато бяха обявени обвиненията.

Трима други адвокати на Навални са арестувани през октомври по подозрение в принадлежност към "екстремистка група".

Поддръжниците на Навални заявяват, че властите преследват адвокатите му, за да задълбочат изолацията му в затвора, където той излежава присъди общо над 30 години.

Самият Навални беше преместен в наказателна колония на север от Арктическия кръг, разположена в Харп в Ямало-Ненецкия регион на около 1900 км североизточно от Москва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    кво викаш ванчо?!?
    май добре си пийваш, ама хапчетата забравяш, ама по-хубаво, веселиш ни!
  • -2
    1
    Ванка с танка
    Пийнеш - иска ти се да живееш. -- Е как ще направят като откакто уж правят нещо то е изкопирано на 99% от запада и зделано от тях та всички знаем какво се движеше по нашите улици до 1990г. предимно техните монстри даже и АК-47 70% е копие на щурмгевер-43- 44, даже и техния ,,ФЕД,, фото апарат е правен в завода който си изнесоха в СССР камък по камък на ,, ЛАЙКА,, отделно колко други заводи си прибраха но ко стана колхозник на 500гр водка никога не може да работи както Германец и т.н. За жалост психически са леко болни по темата ,,война,, която ако не беше помоща на САЩ и БРИТАНИЯ така и щяха да си останат при Сталитград гладни боси и голи че и без патрони, самолети и танкове и веднага след края на войната от благодарност се обърнаха срещу тях и се създаде желязната стена за 45г и цъфнахме та вързахме всички без разбира се хората от апарата които сега ... още лапкат и ни морат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари