Русия нахока България за "Луковмарш" с две седмици закъснение

0
Публикацията е с трудно обясним тайминг, тъй като събитието, на което националисти у нас почитат паметта на ген. Христо Луков, се проведе преди 13 дни
Публикацията е с трудно обясним тайминг, тъй като събитието, на което националисти у нас почитат паметта на ген. Христо Луков, се проведе преди 13 дни Снимка: ЕРА/БГНЕС

Говорителят на руското МВнР Мария Захарова осъди „Луковмарш“ в България, съобщиха от министерството в „Туитър“

Публикацията е с трудно обясним тайминг, тъй като събитието, на което националисти у нас почитат паметта на ген. Христо Луков, се проведе преди 13 дни – на 12 февруари, предаде bTV

.„Отбелязваме позицията на българското Министерство на външните работи, че всякакви прояви на антисемитизъм, расизъм, нетолерантност и дискриминация са неприемливи.

Русия призовава за общи усилия в битката с възхваляването на нацизма“, е цитирана да казва Захарова.Отново заради „неонацисти“ и „денацификация на Украйна“ Русия втори ден бомбардира своята съседка, а нейни войници навлизат в столицата Киев и ред други големи градове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    ...
    По-добре късно, отколкото никога. Който има очи-ще види, който има уши-ще чуе.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари