Русия е създала специален отряд от спортисти

2
Те били обучени да се сражават в Украйна
Те били обучени да се сражават в Украйна

Те били обучени да се сражават в Украйна

В Русия е създаден специален отряд от спортисти, по-специално участници в турнири по бойни изкуства, за участие във войната срещу Украйна, отрядът е спонсориран от държавни компании. Това са заявили източници на Център за национална съпротива на Украйна, предаде Украинская правда.

Според източници на Център за национална съпротива на Украйна първият заместник-началник на президентската администрация Сергей Кириенко и първият вицепремиер и пратеник на президента на Русия в Далекоизточния федерален окръг Юрий Трутнев са създали отряда "Союз" за участие във войната, в който са включени "най-добрите от най-добрите в своите спортни дисциплини".

Отрядът е сформиран на базата на Руския съюз на бойните изкуства (РСБИ), ръководен от Кириенко и Трутнев.

През годината до декември 2023 година в звеното са постъпили 145 души.

В "Союз" са включени носителят на световната купа по киокушинкай (вид бойно изкуство) Виктор Хорн, японският шампион по кикбокс Сергей Плеханов, участвал е и европейският шампион по киокушинкай Сергей Увицки, които беше убит, пише Агенция Фокус.

Обучението се е провело в руския университет за специални сили в Чечня.

Според финансови документи, с които разполага УП, през 2022-2023 година "Росатом" и негови дъщерни компании са прехвърлили 123 милиона рубли на "Союз", "Ощадбанк" – 50 милиона, "Русхидро" – 60 милиона, "Лукойл" – 50 милиона, ВТБ – 25 милиона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    До зъл
    Ти вярваш ли на украинските глупости? Имало спортисти на бойното поле. Това е толкова тъпо, че само украинците могат да го измислят.
  • -2
    6
    Зъл
    Леко нелепо ми е. С цялото си уважение към спортистите, но нямат никакъв шанс пред 10-сантиметрово бокс-острие, двустранно заточено. Не ме ли гръмнат от 15 метра, ми трябват около 0.5 секунди да нанеса три прободни рани. Има една великолепна артерия на врата и още една в лявото бедро. На ринга е друго.
  • 7
    5
    вервам
    „Според финансови документи, с които разполага УП, през 2022-2023 година "Росатом" и негови дъщерни компании са прехвърлили 123 милиона рубли на "Союз", "Ощадбанк" – 50 милиона, "Русхидро" – 60 милиона, "Лукойл" – 50 милиона, ВТБ – 25 милиона.“ На украинска правда вярвам като на бесарабския фронт, за тях банковата тайна е нищо, те знаят всичко!
  • -3
    4
    не съм учуден
    Не съм убеден - отряд от спотисти - убийци?? На истинския спортист насилието му е чуждо в кравта и интелекта. Говоря за истинския спортист, не маймуните от Блатная
  • -5
    3
    Отрядникът
    Не спортисти, а СПИРТисти. И не участници в турнири по бойни изкуства, а ЗАТВОРНИЦИ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари