Русия: България да преразгледа решението си за ракетите за Украйна

1
Ако България даде на Украйна С-300, това ще доведе до ескалация и жертви
Ако България даде на Украйна С-300, това ще доведе до ескалация и жертви Снимка: ТАСС / Архив

Ако България даде на Украйна С-300, това ще доведе до ескалация и жертви

Руската Федерална служба по военнотехническото сътрудничество призова България да не предава на Украйна ракети за зенитни ракетни системи С-300, за да не бъде допуснато нарушение на международното право, предаде ТАСС.

"Предаването от България на Украйна на ракети за зенитни ракетни системи С-300 в зоната на бойните действия ще доведе до ескалация на конфликта и до невинни човешки жертви", се казва в изявлението на руската федерална служба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    12
    До 2
    Явно ти е било много гот, да си даваш гъза на руските свини и сега съжаляваш..
  • -2
    11
    Ванка с танка
    Копейките реват,хахаха,няма кой да ви чуе.Ние сме с Украйна,Слава Украйна.Като не ви харесва яжте ми ху... и заминавайте за Русия.Продажни руски подлоги.
  • 0
    10
    Bonkerz
    Запорожката АЕЦ (на украински: Запорізька АЕС) в Украйна е най-мощната атомна електрическа централа в Европа и 5-а в света. Техническите способности на Украйна са достатъчно добри за да могат в условията на война сами да си построят нови блокове в АЕЦ Хмелницки до няколко години. Те могат да използват оборудването за АЕЦ Белене, докато България без Росатом трудно ще го оползотвори... Хмелницка АЕЦ: Харков АД „Турбоатом“ е лидер в местното енергийно инженерство, една от водещите световни турбостроителни компании. Наскоро в ХАЕЦ се получи новината, че Турбоатом вече е произвел основната част от оборудването за блок №3 и е готов да действа като пълен доставчик на турбинен агрегат, генератори, системи за управление и регулиране на турбините и спомагателно оборудване на електроцентралата за блокове №3 и №4, а кабинетът включва към списъка с приоритетни проекти за държавата до 2023 г. – изграждане на два енергийни блока на ХАЕЦ.
  • 2
    9
    до 7
    „...Украйна е била център на ракетостроенето, самолетостроенето, АЕЦ Чернобил е там...“ Последното напълно ме убеди в техните технически способности. Ха-ха-ха-ха! Хи-хи-хи-хи! Хо-хо-хо-хо! Хе-хе-хе-хе!
  • 1
    8
    до 3
    А не може ли, глупако, България да си стои неутрална в тези конфликти? Защо трябва да слуша когото и да било? Толкова ли ти е ограничено и двуизмерно мисленето, че ако не е А трябва задължително да е Б? Пробвай да си паднеш на главата около 68,000 пъти и ако станеш по-малко малоумен, ела пак да коментираш празни приказки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари