Дупка в пешеходна зона край Техникума по дървообработване "расте"

3

Зейналата яма е до много оживен участък от булевард "Съединение"

Дупка в пешеходна зона край Техникума по дървообработване в Русе "расте". За това алармира русенец в групата "Сигнали към Община Русе" във Facebook. Зейналата яма е до много оживен участък от булевард "Съединенине", където освен автомобили има и постоянен поток от ученици.

"На кръстовището на ул. Съединение, зад Техникума по дървообработване, в пешеходната зона на светофара. Днес от сутринта до вечерта дупката става по-голяма", пише гражданинът в социалната мрежа.

Любомир Керимов, пълномощник на кмета Пенчо Милков за районите "Възраждане" и "Цветница", коментира под публикацията в групата, че сигналът е приет и предаден за съдействие от отговорните инстанции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Ами
    То много "дупки" има и в сградата на центъра, като че ли са 6+1.
  • 5
    7
    Нека
    Допълня - дупка в посока Дунав мост ,в началото на ул.,,Доростол". Повече от месец.Няма канално отклонение,което да не е пропаднало. Кой е виновен? ВиК, община. Кой страда? Русенци.
  • 0
    6
    Тоди
    Ла Бреа
  • 14
    5
    русенка
    Ето значи къде пропадат учениците от Дървото. А се чудех защо класните стаи са полупразни.
  • 8
    4
    daskal
    Целият град е в катастрофално състояние. Сбъдват се най-мрачните очаквания за последствията от ВиК "ремонтите". И това е само началото.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари