Русенци подкрепиха гюргевския протест срещу инсинератора

8

На площада пред театър "Тудор Виану" се събраха десетки гюргевчани и русенци

Протестно шествие срещу проекта за изграждане на инсинератор за изгаряне на болнични отпадъци се проведе днес в Гюргево, съобщават от Община Русе.

На площада пред театър „Тудор Виану“ се събраха десетки гюргевчани и русенци, които изразиха несъгласието си с реализирането на инвестиционното предложение.

Хората от двете страни на Дунава не желаят такъв тип производство. Тук сме, за да подкрепим гражданите на Гюргево и да им покажем, че сме заедно в тази битка“, обърна се към присъстващите заместник-кметът Димитър Недев.

Протестът беше организиран от Чиприано Александро и в него се включиха кметът на Гюргево Адриан Ангелеску и председателят на Общински съвет Русе Иво Пазарджиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    7
    Време е
    Време е вече Лили да се пенсионира.
  • 8
    6
    Кака Милка
    Коя? Лили-Облака ли? Тая е големо плашило бря
  • 18
    5
    77
    Така трябва да има протести от двата бряга на Дунава пък дано ги чуят в София и Букурещ
  • 13
    4
    Митхат паша
    Лили Ганчева която забърква тези каши да се хареса на всички защо не я поканите.
  • 6
    3
    До 2
    Пенчо Милков не е наследник на ликвидатор в нивите около Щръклево. Той е мил, верен до гроб и любящ съпруг и баща,..... май май на 5 деца. Трябва да питаме жените му колко са наследниците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари