Русенци: Отстъпката за горивата няма да се усети от хората

0
Всички мерки са след дъжд качулка и хората обедняват
Всички мерки са след дъжд качулка и хората обедняват Видео: Кис 13

Отстъпката от 25 стотинки на литър гориво по бензиностанциите няма да се усети от хората

Това смятат русенци, според които дори да влезе в сила тази мярка след актуализацията на бюджета, няма да има ефект заради постоянното поскъпване на горивата.

Русенци, застанали пред камерата на Новините на телевизия КИС 13, правят простата сметка че за 50 литра, които струват около 170 лева (към днешна дата), ще спестят едва 12 лева и 50 стотинки и затова не отдават голямо значение на тази антикризисна мярка.

Според русенци, цените на горивата в България се покачват умишлено, за да се пълнят дупки в държавната хазна.

Геополитически интереси се намесват в икономическите отношения, смятат още хората, което не позволява България да има достъп до по-евтини горива.

Припомняме, че за да влязат в сила антикризисните мерки от първи юли, трябва да бъде приета актуализацията на бюджета.

Вижте повече във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    хах
    На тази бензиностанзия която рекламирате постояно нещо не ми излизат сметките.Затова горивата там са най евтини но .......
  • 10
    6
    DMT
    Това е същото с ДДС-то за хляба - махаме го, но едвали ли падне цената на хляба. А това за горивата е пълно безумие. Снимах си една касова бележка, как зареждам за 50лв, като около 32лв бяха за гориво, около 8 или 9лв за акциз и останалото за ДДС, като имах начислено ДДС и върху акциза, или казано плащаме данък върху данъка. Благодаря на промяната и затова че защитиха руския нефт на Лукойл, за да имат огромна печалба.
  • 7
    5
    Павел
    Крайно време е да проумеем че на никой в парламента не му пука за нас.и това няма да се промени нито след избори нито никога
  • 10
    4
    Павел
    Бедните ще платят сметката на богатите. изправени пред риск да платим сметката на италия и Гърция ако приемем еврото.това е хубаво да го знае всеки един от нас
  • 13
    3
    Народа
    1 не съм съгласен. Не е важен жеста. Прах в очите не ни трябва, трябва ни решение на проблема. 12.50лв. Никого не топлят вече. За 2 седмици тихомълком всичко е качено между 30ст и 1лв. на стока. За 50л. Гориво 12.50 бяха обещани на гориво от 2,80!!!!!!!! Нека да се реалисти това е поредното измиване на недъгавите господа свини от парламента! Защо няма таван на цените, колегата 2 е дал пример за вода хляб от 1лв вече е 1.50лв. Държавата вече не дава само взема!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари